Brigitte, iubita lui Ilie Năstase, a câştigat custodia copilului, pensie alimentară şi revenirea la numele primului soţ

Ultima actualizare:

Cea mai importantă dorinţă a Brigittei a fost custodia copilului. Instanţa a decis ca micuţa Sara, de trei ani, să rămână în grija mamei. „Era normal să se întâmple aşa. În România sunt foarte puţine cazuri în care un copil atât de mic este lăsat tatălui. Ovidiu Torj nu a solicitat nimic, nici măcar un program pentru vizitarea copilului. Important este că el s-a înţeles cu Brigitte în ceea ce priveşte fata”, a declarat Tripona Murgu, avocata Brigittei Sfăt, pentru Adevărul de Seară Timişoara.

Vezi galerie foto cu Ilie Năstase şi Brigitte SfătTorj plăteşte pensie alimentară

Instanţa a decis ca Ovidiu Torj să plătească şi o pensie alimentară care se ridică la ¼ din venitul pe minim pe economie. „Dacă venitul minin este de 600 lei, atunci va plăti în jur de 170 de lei. Asta dacă nu dovedeşte că are venituri mai mari”, a mai spus Murgu.

Brigitte Sfăt şi Ovidiu Torj s-au înţeles şi în privinţa Sarei, care va rămâne la mamă, dar va putea merge la tată de câte ori acesta doreşte. “Nu am să interzic niciodată să îşi vadă fata, e dreptul lui de tată. Mă ajută şi mama mea şi mama lui să avem grijă de Sara. Am însă o hotărâre judecătorească prin care Ovidiu nu poate să părăsească România cu Sara”, a afirmat Brigitte Sfăt.

Instanţa a fost de acord ca Brigitte să revină la vechiul nume, Sfăt – luat de la primul ei soţ, decedat în 2002 în urma unui infarct.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net