Bomba-sifilis

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Performanţele sexuale ale Caterinei Tudorie (17 ani), din comuna Costachi Negri, au băgat panică în locuitorii mai multor localităţi gălăţene. Fata a reuşit performanţa de a contamina cu sifilis cel puţin 40 de bărbaţi, cu care a întreţinut relaţii sexuale în ultimele şase luni.

În momentul de faţă, doar cinci dintre partenerii sexuali, cu vârstele cuprinse între 18 şi 39 de ani, au fost confirmaţi cu această boală şi se află înternaţi în spital, restul urmând a fi identificaţi.

Mama fetei, tatăl vitreg şi bunica sa ar face orice să scape de fată, care le-a creat numai probleme şi care, spun ei, nu se poate abţine să nu se culce cu bărbaţii pe care îi întâlneşte, peste tot pe unde merge.

„Umblă din om în om. Nu putem sta cu ea, este o curvă! A avut 11 bărbaţi într-o noapte şi tot nu se săturase. Dacă mâine o externează, până seara se culcă cu 10 bărbaţi", spune mama fetei, Zanfirica Antohie.

Şi bunica fetei e şi ea revoltată. "Să nu mai vină acasă! Nu o mai primim, că ne-a facut de ruşine!", a spus bunica fetei, Ecaterina Mirin.Aventurile fetei sunt cunoscute şi la primărie.

Emilia Niculescu,primăriţa din Costachi Negri: «Am dus-o la spital cu poliţia»

 „Ea trăia cu un bărbat din comuna Griviţa, a plecat acolo. S-a întors  la mama ei şi a stat o perioadă de timp. După mai multe sesizări, împreună cu poliţia am dus-o la spital la Galaţi. Era bolnavă”.

Valentin Boldea,directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi: «E internată la Boli Infecţioase»

  „Tânăra de 17 ani s-a gândit să fie foarte darnică cu bărbaţii şi a întreţinut relaţii sexuale cu aproximativ 40 de bărbaţi în ultimele şase luni. Cinci dintre ei şi fata sunt acum internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi şi urmează tratament”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net