Bölöni, umilit de PSG!

Ultima actualizare:

A urmat însă meciul din „32-imile" Cupei Franţei, al zecelea tur al competiţiei, cu PSG, iar lucrurile au căpătat o întorsură complet nefavorabilă pentru obiectivul antrenorului român: evitarea retrogradării.

Ba chiar dezastruoasă, dacă luăm în considerare proporţiile scorului! Un neverosimil 1-5, fie el şi în faţa unei echipe care e pe doi în Ligue 1, în 16-imile Ligii Europa şi în semifinalele Cupei Ligii, lasă totuşi multe semne de întrebare.

Cu titlul „Lens explodează la Paris", site-ul football.fr atrage atenţia asupra capitolelor la care Bölöni va trebui să umble serios: moralului extrem de scăzut, lipsa de motivaţie a jucătorilor şi o apărare de amatori. Cu alte cuvinte, cum aceeaşi sursă mai punctează, „misiune imposibilă"!

„Regret naivitatea jucătorilor mei, în special uriaşele erori individuale. Nu e uşor să faci o analiză după o repriză secundă atât de slabă. Nu vreau să cred că echipa mea e atât de slabă pe cât o arată rezultatul final", a declarat şi Bölöni.

Un alt român care a avut parte de o seară „mizerabilă" în Cupa Franţei este Daniel Niculae. Atacantul român a fost integralist pentru Monaco în meciul cu amatorii de liga a cincea de la Chambery, câştigat surprinzător de aceştia din urmă după loviturile de departajare, scor 3-2 (1-1 după 120 de minute).

Nico a ratat prima lovitură din seria de cinci. Trimis în teren după o oră de joc, Claudiu Keşeru a fost eroul celor de la Angers în meciul cu Valenciennes. Acesta a marcat golul de 2-1 în prelungiri, aducând echipei sale calificarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net