Bölöni: «Arbitrii ne-au furat victoria!»

Ultima actualizare:

Fundaşul belgian Vermaelen a fost cel care a spulberat speranţele echipei din Liege, aflată la primul meci din istorie în grupele Ligii Campionilor. La final, cel mai dezamăgit a fost Ladislau Boloni, însă nu din cauza eşecului.

„A fost o mare greşeală de arbitraj la golul egalizator. Doi jucători în ofsaid şi un henţ clar la Song!", a spus tehnicianul român, supărat şi pe naivitatea cu care fundaşii săi s-au lăsat depăşiţi în prelungirile primei reprize, atunci când Arsenal a punctat pentru prima dată, prin danezul Bendtner.

Porniţi la drum cu intenţia de a câştiga Liga Campionilor, italienii de la Inter Milano au fost nevoiţi să recunoască superioritatea Barcelonei în duelul direct din faza grupelor.

„Am făcut o primă repriză bună, apoi am suferit puţin. Suntem mulţumiţi de rezultat (n.r: 0-0)", a spus românul Cristi Chivu, unul dintre cei mai buni jucători ai nerazzurilor.

„A trebuit să joace împotriva lui Messi, pe care l-a stopat excelent. Argentinianul a fost nevoit să-şi caute alte zone de acţiune", l-a caracterizat Gazzetta dello Sport pe fundaşul român.

Românii, 5 puncte din 18 posibile

După prima etapă a Ligii Campionilor, în afara Unirii Urziceni, românii implicaţi direct în competiţie se pot lăuda cu o singură victorie.

E vorba despre Tiberiu Ghioane, care a contribuit cu o pasă de gol la răsturnarea de scor reuşită de Dinamo Kiev contra ruşilor de la Rubin Kazan (3-1, după 0-1 în minutul 70).

În rest, Adi Mutu s-a remarcat doar prin voinţă în eşecul Fiorentinei de la Lyon, iar Marica (1-1 cu Rangers în grupa Urziceniului) şi Săpunaru (0-1 cu Chelsea) au fost rezerve.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net