Bogdan Stelea este cel mai sexy chelios

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă Gică Popescu ţine teribil la podoaba sa capilară şi şi-a făcut implat de păr imediat ce au apărut primele semne de calviţie, alţii par să nu ţină cont de faptul că “fac lumină” în jurul lor.

Au transformat chelia într-o virtute, se mândresc cu ea şi mulţi dintre ei sunt extrem de sexy. După voturile exprimate pe www. click.ro, Bogdan Stelea e cel mai sexy chelios.

Bogdan Stelea,42 de ani

Arnold nu şi-a făcut niciodată probleme pentru faptul că podoaba sa capilară a devenit din ce în ce mai rară, până a dispărut de tot. Este poate cel mai cunoscut chelios din fotbalul românesc şi a sucit minţile multor domnişoare prin aspectul său fizic. Însă, de luna trecută, gata, este cheliosul Mirelei.

Arpad Paszkany,38 de ani

Chelia lui Paszkany este pe atât de fermecătoare pe cât sunt de mari conturile din bancă spun răutăcioşii, comentând relaţia sa cu Anamaria Feher. Însă finanţatorul ceferiştilor clujeni este unul dintre cei mai sexy chelioşi din fotbalul românesc.

Giani Kiriţă,33 de ani

Chelia îi conferă un look de "băiat rău", de tip dur, iar tatuajele, din ce în ce mai multe, completează aspectul său. Această combinaţie a fost letală pentru Simina, care s-a îndrăgostit nebuneşte de cel care a devenit campion al Turciei cu Bursaspor în sezonul trecut.

Nana Falemi,36 de ani

Idealul masculin pentru multe femei din România, Falemi rămâne în continuare unul dintre cei mai joviali chelioşi. Mai puţin conectat în ultimul timp la fenomenul fotbal, Nana este însă prezent la multe evenimente mondene.

Walter Zenga,50 de ani

Extrem de sexy şi înainte să ducă lipsa părului, Zenga şi-a păstrat farmecul şi în prezenţa cheliei. Raluca este înnebunită după el, iar fetiţa lor, Samira, adoră să-l mângâie pe cap pe fostul portar al naţionalei Italiei.

Gabi Balint, 47 de ani

Actualul selecţioner al naţionalei Moldovei vrăjeşte femeile mai ceva ca în tinereţe. Balint a trecut rapid peste despărţirea de fosta sa iubită, Raluca Petrică, pe care a şi lăsat-o gravidă, şi îşi face de cap, mai nou, cu o blondă apetisantă.

Iulian Filipescu,36 de ani

Chiar dacă a sărit de 100 de kilograme, şocând asistenţa la nunta bunului său prieten portarul Bogdan Stelea, Filipescu poate fi inclus în continuare printre cei mai prezentabili chelioşi din fotbalul românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net