Blestemul Playboy, episodul 10: Paula Sladewski, arsă de vie şi aruncată la gunoi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mai ceva ca un film horror. Trupul calcinat al Paulei Sladewski a fost descoperit într-un tomberon din Miami, la 3 ianuarie 2010. A fost identificat, cu greu, după radiografiile dentare.

Cazul frumoasei Paula Sladewski, fotomodelul Playboy ucis cu bestialitate astă-iarnă, la vârsta de numai 26 de ani, a rămas şi astăzi nerezolvat.

"Cine are informaţii care pot duce la prinderea făptaşului este chemat să le transmită detectivului Michael Gaudio din Miami", titrează zierele americane.

În ultimii doi ani ai vieţii, Paula a trăit împreună cu iubitul ei, Kevin Klym, în Ranch-ul Cucamonga din California. Cu ocazia Anului Nou, în decembrie 2009-ianuarie 2010, ei au plecat într-o vacanţă la Miami.

Paula a fost găsită fără suflare într-un tomberon. Trupul ei a fost ars şi mutilat

simeon stalpnicul png

În noaptea de 2 spre 3 ianuarie, cei doi au petrecut într-un club până în zori. Potrivit lui Klym, acolo s-au certat zdravăn, iar el a luat un taxi şi a fugit la hotel. De atunci, ea nu a mai fost văzută niciodată vie.

Trupul său ars a fost găsit într-un tomberon la 16 kilometri de club. Mama, sora şi iubitul ei încă mai caută răspunsuri în urma tragicei sale morţi.

Criminalul încă nu a fost prins

Kevin Klym, iubitul Paulei Sladewski, se plânge că viaţa lui a devenit un coşmar după moartea ei. Condamnat de mama acesteia, Patsy Watkins, bărbatul spune că nu mai poate trăi din cauza remuşcărilor.

Acesta este portretul robot al criminalului

Watkins nu poate să creadă că fiica ei, care visa cu disperare să devină un fotomodel foarte cunoscut, a sfârşit în asemenea chinuri. Paula a apărut în 2003 într-un film Playboy pentru căutarea de tinere talente. Apoi a început să lucreze ca dansatoare exotică pentru a câştiga bani.

simeon stalpnicul png

Iubitul Paulei, sfâşiat de durere

Familia Paulei a angajat un detectiv particular în speranţa că acesta va reuşi să rezolve cazul. Poliţia a făcut portretul robot al criminalului, dar nu a putut merge mai departe.

Clubul din care tânăra a dispărut a oferit recompense de 15.000 de dolari pentru informaţii care să poată duce la rezolvarea cazului. Potrivit unui martor, Paula ar fi părăsit clubul în compania unei persoane de culoare.

Paula a dispărut într-un club în care a petrecut împreună cuiubitul toată noaptea

simeon stalpnicul png

Potrivit înregistrărilor video, soţul a plecat singur cu o maşină de la club. Dar nu există înregistrări video care să confirme la ce oră a sosit la hotel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net