Batistuta junior «marchează» pe scenă!

Ultima actualizare:

Pe vremea când evolua în Italia, la Fiorentina şi la Roma, "Batigol" băga spaima în portarii adverşi şi atrăgea suspine din partea admiratoarelor din întreaga lume.

Degeaba, pentru că Batistuta era un familist convins, căsătorit cu Irina, o prietenă din copilărie, cei doi având împreună patru copii, toţi băieţi.

Primul dintre ei, Thiago, s-a născut în 1992 la Florenţa, pe când Gabriel avea 23 de ani. Timpul a trecut, atacantul argentinian s-a retras din activitate, iar "micuţul" a ajuns la vârsta majoratului.

La fel de chipeş şi fotogenic ca tatăl său, Thiago a cochetat cu fotbalul, însă dorinţa de a deveni actor era mult mai puternică.

Visul lui Batistuta junior se va transforma în realitate începând de mâine, când telespectatorii din Ţara Tangoului îl vor putea admira în serialul "Consentidos", în care Thiago va juca rolul unuia dintre moştenitorii milionarului Felipe de la Fuente.

Citeşte şi:Adrian Mutu, un fel de Batistuta!

De la ferma sa din Argentina, Batistuta senior se va afla cu siguranţă în faţa televizorului, sperând ca măcar unul dintre ceilalţi fii ai săi, de 14, 12 şi 6 ani, să încalţe ghetele de fotbal şi să ducă mai departe numele de "Batigol".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net