Barajele poliţiei mexicane, localizate de şoferii interesaţi prin Twitter

Ultima actualizare:

Canale media mexicane au relatat că un site Twitter dezvăluia amplasamentul barajelor poliţiei instalate în capitala mexicană pentru a-i depista pe şoferii în stare de ebrietate. Peste 1.500 de conducători auto au fost reţinuţi în decembrie în Mexico şi la periferia sa /cu 20 de milioane de locuitori/ pentru că depăşeau nivelul de alcoolemie maxim autorizat.

Parlamentarul Norberto Nazario a relatat presei că o comisie a Camerei deputaţilor studiază o propunere de lege vizând reglementarea conţinutului diferitelor mesaje difuzate prin Internet şi prin telefonul portabil care afectează securitatea publică. Printre mesajele vizate sunt 'cele care se referă la operaţiunile poliţiei, nu numai operaţiunile de control rutier, ci şi cele împotriva traficului de droguri', a precizat el.

La rândul său, poliţia federală mexicană a anunţat că studiază eventualele sancţiuni care ar putea fi aplicate împotriva celor care divulgă informaţii confidenţiale privind operaţiunile sale.

Site-ul Twitter, care are 3.600 de abonaţi, era în continuare operaţional miercuri, dar nu înregistrase mesaje noi în ultimele ore, notează Agerpres.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net