Băieţel rănit grav la săniuş de un poliţist beat

Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc sâmbătă, la intrarea în localitatea Todireni. Băieţelul de 10 ani era la derdeluş împreună cu alţi copii din sat. Şeful postului de poliţie din localitatea Albeşti, agentul şef Stelian Anuţă, aflat în timpul liber, se deplasa spre Botoşani la volanul maşinii personale.

"Din primele cercetări se pare că băieţelul nu a mai putut opri sania şi intrat sub roţile maşinii. Totul s-a petrecut într-o clipă iar poliţistul nu a putut evita impactul", a declarat cms. şef Viorel Şerbănoiu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani. Şeful Biroului Judeţean al Poliţiei Rutiere a confirmat faptul că şeful de post era băut . "Agentul Şef Stelian Anuţă era în timpul liber şi conducea maşina personală. În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,16 mg la mie în aerul expirat. Urmează să stabilim ce măsuri procedurale se impun împotriva poliţistului." a precizat comisarul Victor Ciubotaru.

În urma impactului, băieţelul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Botoşani în comă de gradul IV cu traumatism cranian şi fractură bază craniu.

Pentru că starea sa era gravă, medicii au decis transportarea de urgenţă la Iaşi. Poliţistul este cercetat acum de colegii săi şi riscă sancţiuni disciplinare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net