Băiat de 16 ani spânzurat chiar de ziua lui

Ultima actualizare:

Laurenţiu Andrei, din comuna Poiana Lacului şi-a pus ştreangul de gât sub ochii mamei sale. Femeia era prin curte cu treabă, când s-a uitat instinctiv către fânar. Acolo şi-a văzut băiatul exact în momentul în care şi-a lăsat greutatea corpului în funia care îi sugruma gâtul. A alergat într-un suflet şi în câteva zeci de secunde şi-a luat copilul în braţe, pentru a împiedica sugrumarea. În acelaşi timp a strigat la băiatul cel mic. Copilul, în vârstă de 14 ani, a luat un cuţit din casă şi a tăiat ştreangul. Vecinii, alarmaţi de ţipetele de disperare, şi-au dat seama ce s-a întâmplat şi au sunat la 112. În câteva minute, la casa familiei Andrei a sosit un echipaj de la ambulanţă.Fratele i-a tăiat funia ce-l putea sugruma

Firul salvării lui Laurenţiu este unul impresionant. Medicul şi asistentul de la salvare l-au resuscitat zeci de minute pentru ca inima băiatului să bată din nou. În tot acest timp mama îşi plângea copilul. Printre lacrimi şi suspine spunea că s-a bucurat când i-a dat viaţă, când a făcut primii paşi, când i-a spus „mama” pentru prima oară şi vrea să audă rostit acest cuvânt de el mulţi ani de acum înainte. Când pulsul băiatului a revenit la normal, echipa de la ambulanţă l-a urcat în maşină şi l-a transportat de urgenţă la spitalul de Pediatrie din Piteşti. „Copilul este în comă de gradul II, III. Este agitat. Prognosticul este bun. Supravieţuieşte. Urmează să vedem cu ce leziuni ca rămâne din cauza faptului că a stat în hipoxie.”, ne-a spus doctorul Eduard Morlova.

Prietenii au râs de el pe seama unor poze

Motivul pentru care Laurenţiu a vrut să-şi pună capăt zilelor este unul şocant. „Minorul, care ieri a împlinit vârsta de 16 ani a încercat să se sinucidă probabil din cauza unei depresii pe care a suferit-o în urma glumelor ce au fost făcute pe seama sa de către prietenii de joacă. Se pare că băiatul stătea cu prietenii la bancă, în faţa curţii, au existat nişte glume între ei, după care tânărul a intrat în curte şi ulterior a fost găsit de mamă spânzurat.”, ne-a spus subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş. Se pare că tânărul îşi postase nişte poze pe internet, pe o pagină hi5, iar prietenii au râs de el pentru că ar fi slab. Întrebată ce l-a determinat pe Laurenţiu să facă un asemenea gest cutremurător, mama lui a răspuns ironic: „ Are gripă porcină şi d-aia...”.  Poliţiştii fac încă cercetări cu privire la acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net