Baia Mare: Şase tineri au fost prinşi drogaţi în trafic

Poliţiştii rutieri şi cei de la combaterea criminalităţii organizate au oprit în weekend un autoturism în trafic, condus de  R.F., de 22 de ani, din Baia Mare. În maşină se mai aflau alţi cinci tineri din Baia Sprie, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi prezentând simptome ale consumului de substanţe stupefiante.

Poliţiştii i-au condus la spital, unde le-au fost recoltate probe biologice, care au confirmat suspiciunile anchetatorilor. Cei şase tineri se aflau în vizorul procuroilor DIICOT încă din luna iulie. Surse apropiate anchetatorilor au declarat ca numai în ultimele trei săptămâni în Maramureş au mai fost patru astfel de cazuri în care au fost implicate 15 persoane, toate sub 35 de ani.

Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au efectuat două percheziţii şi au descoperit aproximativ 40 grame de substanţă vegetală de culoare verde, cu aspect de canabis şi muguri de canabis, seminţe asemănătoare celor de canabis, un dispozitiv specific pentru consumul de droguri, un cântar şi o pipă ce prezentau urme de substanţe suspecte a fi droguri. Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului DIICOT, pentru deţinere de droguri în vederea consumului propriu şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa substanţelor stupefiante.Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1