Baia Mare: Accident de muncă mortal

Ultima actualizare:

Tragedia s-a petrecut aseară, în jurul orei 17.00, pe platforma industrială de la „Aramis Invest”, situată la periferia oraşului Baia Mare. Victima, era angajată cu forme legale la societatea de construcţii „SC Investa CCI SRL” de nouă luni.

La finalul programului, când muncitorii se pregăteau pentru a pleca acasă, acesta a urcat pe silozul de rumeguş al centralei termice care aparţine societăţii Aramis, s-a dezechilibrat şi a căzut de la aproape 18 metri înălţime, pe o platformă de beton. Impactul i-a fost fatal, decesul bărbatului survenind la o oră şi jumătate după eveniment. „Nu ştim încă ce căuta acolo victima şi nici dacă purta echipament de protecţie adecvat”, a declarat Mircea Onea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureş.

Tiberiu Toth nu era căsătorit, iar inspectorii de muncă împreună cu procurorii desfăşoară momentan o anchetă care va stabili circumstanţele care au dus la producerea nefericitului eveniment. În Maramureş, acesta este cel de-al treilea accident mortal de muncă înregistrat în ultima lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net