Azi, la 19.37, e ora perfectă pentru sex

Ultima actualizare:

    Care e ora perfectă pentru sex?
Care e ora perfectă pentru sex?

Când este bine să faci amor? Sexologii din Marea Britanie au descoperit ora de aur, în care este ideal să dai frâu liber pasiunii şi fanteziilor sexuale din tine.

Azi, la 19.37! Atunci este momentul perfect să te eliberezi de stresul acumulat după o săptămână grea de muncă. Cum alt­­fel, decât printr-o partidă incendiară de sex, după o cină romantică.

O mică hârjoneală în faţa televizorului şi câteva sărutări pasionale sunt ingr­edientele ideale pentru o seară fierbinte. Sexologii spun că dorinţa sexuală există încă din jurul orei 16.33, când creierele noastre sunt eliberate complet de stres.

Studiul, realizat pe 3.000 de respondenţi, arată că încă din primele ore ale dimineţii, gândurile ne zboară la sex, iar în momentul de vârf al zilei, la ora 19.37, focul pasiunii zvâcneşte. Chiar dacă telecomanda îţi face cu ochiul, nu trebuie să-ţi faci griji, pentru că la televizor pe posturile tale preferate Prima, Pro Tv sau Antena 1 sunt ştiri...

simeon stalpnicul png

Cine putea face lumină mai bine ca Ioana, profa de sex, într-o dilemă de genul: „cum facem sex azi"? „Recomand din tot sufletul poziţia pe la spate, la marginea patului pentru că oferă nişte senzaţii de vis. Dacă vreţi să aveţi orgasm la orizontală: poziţia linguriţă este perfectă pentru amândoi. Vreţi să fiţi romantici şi excentrici totodată? Atunci faceţi sex la duş, pe la spate!" ne-a sfătuit Ioana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net