Au cerut 1 milion € că le-au răpit copilul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Familia bebeluşului Denisei Novacovici se pregăteşte de procesul pe care l-a intentat Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, de unde a fost răpită fetiţa.

Micuţa Denisa Novacovici, acum în vârstă de cinci luni, a fost găsită în Elveţia la o familie de români. Acum, adevărata familie a copilei a declanşat "jihadul" împotriva celor pe care îi consideră vinovaţi de răpirea pruncului.

Familia Novacovici trăieşte în sărăcie cruntă în satul timişean Giulvăz, toţi cei 16 membrii dormind într-o singură cameră. Aşa că, ONG-ul "Romani CRISS", care s-a implicat în cazul Denisei, l-a angajat pe avocatul timişorean Florin Kovacs , care îi va reprezenta în procesul cu Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara.

"Spitalul ca şi instituţie, e clar de vină pentru dispariţia copilului", a spus Florin Kovacs, avocatul familiei Novacovici.

Daunele morale solicitate de familie sunt de 1 milion €. Rudele fetiţei spun că vor să doteze spitalul din Timişoara cu un sistem de alarmă şi să ajute alte familii rome să iasă din sărăcie, cu o parte din bani.

Dar până atunci, familia Novacovici trebuie să facă rost de banii necesari biletelor de avion dus-întors România-Elveţia, ca să-şi aducă mezina înapoi în ţară.

"Mor cu zilele când mă gândesc că, de Sărbători, nu o văd acasă. Nu avem bani să o aducem în ţară, dar toţi din familie muncim din greu zilele astea, cărând fier vechi la centrele de colectare, ca să strângem suma necesară transportului. Îmi trebuie 1.000 € să o aduc pe strănepoata mea în ţară", a spus Sidonia George (59 de ani), străbunica Denisei.

Bunicul fetiţei, Florin Novacovici şi străbunica Sidonia George împreună cu ceilalţi memebri ai familiei, muncesc şi de Sărbători, ca să strângă bani s-o aducă pe Denisa în ţară

simeon stalpnicul png

Re­­prezentanţii Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara refuză să comenteze situaţia.

Pe aceeaşi temă:

Timişoara: Bebeluşul răpit din spital, găsit în Elveţia

Timişoara: Poliţia se mai agaţă de un singur fir în cazul bebeluşului răpit din spital

Timişoara: Discriminare cutremurătoare în cazul bebeluşului rom furat din spital

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net