Aseară, răfuială între interlopii băimăreni

Ultima actualizare:

Războiul între interlopii băimăreni este departe de a se încheia. Cel mai recent incident a avut loc aseară în jurul orei 20.00 când Eugen Regoş, bogyguard angajat al firmei de pază şi securitate „Scutul Negru" a fost atacat în plină stradă de doi indivizi necunoscuţi care au sărit cu bâtele şi i-au făcut maşina zob.

„M-au aşteptat lângă casă"

Aseară, puţin după ora 20, pe strada Petofi Sandor, din Baia Mare, cei doi indivizi l-au aşteptat pe bodyguardul Eugen Regoş, în timp ce acesta se întorcea acasă de la serviciu cu maşina personală, un BMW seria 3, în valoare de peste 60.000 de euro. „Veneam spre casă şi am văzut pe partea stângă a drumului doi indivizi care avea glugule de la geci trase pe ochi. M-am oprit şi i-am întrebat pe cine caută în zonă, dar mi.-au răspuns că locuiesc pe stradă", explică Regoş. „Îmi cunosc vecinii şi mi s-a părut ciudat că spun asta. M-am aplecat să iau telefonul să sun la poliţie, dar în următoarea secundă m-am trezit că-mi bubuie maşina", continuă acesta.

Cei doi au reuşit să scape

Pentru a scăpa de agresiunea celor doi necunoscuţi, Eugen Regoş a făcut mai multe manevre de întoarcere dar a lovit o ţeavă de gaz. „Am dat maşina în spate, încercând să scap, moment în care am lovit cu bara de protecţie ţeava de gaz de pe stradă. Loviturile au atins şi geamul stânga, spate, zdrobindu-l. Mi-au făcut o pagubăî de peste 1.000 de euro", explică bodyguardul.  După ce au aplicat loviturile, cei doi au fugit înspre maşina situată mai jos, pe stradă. „Au fost aşteptaţi de şofer şi au demarat în trombă", spune băimăreanul.

Răzbunare între interlopi

Eugen Regoş este ferm convins că incidentul nu este unul deloc întâmplător şi face parte dintr-o serie de atacuri venite din partea lui Bogdan Pătruşel sau Pătru, cunoscut interlop din Baia Mare, aflat acum în Oradea. „A fost o maşină de culoare albastră, cu numărul BH 89 MAL. E clar de unde vine. De acolo de unde au venit şi cei care i-au ars maşina lui David Artur şi cei care l-au batut pe Sobi, în faţa locuinţei, cu bâte de metal în urmă cu trei săptămâni", explică agresatul.

Conflictele între Bogdan Pătruşel şi foştii săi amici au început în urmă cu aproximativ doi ani, când acesta a fost spitalizat, după mai multe încăierări prin localurile băimărene.

Potrivit lui Eugen Regoş, Poliţia din Baia Mare se face că nu vede despre ce este vorba. „Am ajuns la Poliţie la mai puţin de două minute de la producerea evenimentelor,  le-am dat numărul de maşină, tot, dar nu m-au băgat în seamă", arată Regoş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net