Arată-i că vrei o aventură!

Ultima actualizare:

Toate acestea transmit celor din jur o mulţime de lucruri despre tine. Iată câteva ipostaze frecvente şi explicaţiile lor.

Provocatoare. Dacă stai în picioare în această poziţie, le transmiţi celorlalţi că eşti o persoană sigură pe ea şi... disponibilă din punct de vedere amoros.

image

Gata de discuţii. Dacă stai frecvent cu braţele sprijinite pe masă, pui în evidenţă o fire întreprinzătoare, gata să se aşeze la discuţii şi să găsească soluţii.

image

Cochetă. Îţi mângâi ceafa când stai la taclale cu prietenii? Acesta este un semn de cochetărie, de afirmare a feminităţii, dar şi de vulnerabilitate interioară.

image

Seducătoare. Obiceiul de a-ţi trece mâna prin păr şi de a-l da după ureche le arată celorlalţi că vrei să-i seduci pe cei din jur, că eşti preocupată de impresia pe care le-o faci.

image

Vulnerabilă. Când ţii braţele încrucişate, îi arăţi interlocutorului tău că eşti într-o atitudine de apărare, că eşti vulnerabilă şi ai nevoie de protecţie.

image

Copilăroasă. Poziţia şezând cu mâinile sprijinite pe picioare trădează o atitudine uşor infantilă, jucăuşă, care nu ia întotdeauna lucrurile în serios.

image

Timidă. Îţi sprijini des capul în mâini când stai de vorbă cu prietenii sau cu colegii? Ei bine, eşti o persoană timidă care are nevoie de afecţiune şi de înţelegere.

image

Neîncrezătoare. Ţii mâna la gură când discuţi un subiect important? Asta demonstrează că eşti neîncrezătoare în ceea ce ţi se spune.

image

Citeşte mai multe în «Click pentru femei».

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net