«Am câştigat! Daţi-ne jos antenele!»

Citeste tot despre: 

Au reuşit! După aproape 4 ani de procese cu o companie de telefonie mobilă, locatarii unui bloc, pe acoperişul căruia s-au montat antene GSM, au câştigat în instanţă procesul şi vor obliga operatorul să le dea jos.

Peste 500 de ore petrecute răsfoind legi, 4 ani de procese şi multă bătaie de cap. Astfel s-ar putea rezuma efortul lui Tudor Stomff, un profesor universitar din Bucureşti, care a dat în judecată o cunoscută companie de telefonie mobilă.

Poate părea surprinzător, însă luna trecută bărbatul a reuşit să câştige ultimul proces astfel că, în curând, antenele de pe blocul 12 din strada Baia de Arieş vor deveni doar o urâtă amintire.

„Am albit de cât mă tot judec. Ei n-au respectat nici autorizaţia de construcţie şi nici nu au avut acordul nostru, al celor de la scara B, atunci când le-au montat. Le-am dat jos antenele", ne explică bărbatul.

Bucuroasă de decizia instanţei e şi Angela Marin, o vecină de la ultimul etaj. „De 3 ani de când sunt antenele, o duc pe nepoţica mea la bioenergoterapeut. Are imunitatea foarte scăzută şi răceşte foarte des, din orice. Are şi dureri de cap", spune revoltată femeia.

Administratorul se justifică

Cel din cauza căruia s-a întâmplat totul, Petre Dumitrache, administratorul scării C de la blocul 12, nu pare prea afectat de situaţie.

„Să le demoleze dacă au câştigat. Eu nu aveam de ce să le cer acordul pentru că ei sunt de la scara cealaltă", spune acesta.

El a găsit şi o explicaţie pentru semnătura unei vecine care în acte apare fără acordul ei. „A fost o greşeală domnule, cel care a semnat a greşit un rând", mărturiseşte administratorul.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1