Ai visat lebede sau halbe cu bere? Ai parte de linişte, respectiv de o petrecere! VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mesajele primite de la voi sunt mai optimiste. În această săptămână cei care ne-au scris s-au bucurat, şi-au împlinit multe dorinţe şi speră că visele plăcute din ultima vreme să devină realitate. Desigur, ei vor să afle amănunte privind aceste vise pentru că intuţia le spune că şansa şi norocul ar putea să-i însoţească.

Aţi visat lebede? În sfârşit, aveţi linişte

Alina a visat că în piscina casei înotau cinci lebede. Erau foarte frumoase şi nu se îndura să le alunge, deşi ar fi vrut să facă baie. În timp ce le admira, a venit şi logodnicul ei, Doru, pe care Alina este foarte supărată. El a început să le dea de mâncare.

Este un vis foarte bun. În primul rând supărarea se va spulbera. Pentru că lebăda prevesteşte linişte şi reuşite pe plan afectiv şi financiar. Şi pentru că în vis erau cinci lebede înseamnă că bucuriile nu sunt pasagere.

Pentru Alina zilele de 5, 14 şi 23 sunt norocoase în următoarele cinci luni. Desigur se va bucura de împlinirea unor proiecte pe care le-a gândit alături de Doru.

Culegi spice în vis? Ai spor în munca ta

Radu a visat că era într-un lan de grâu, deşi nu cunoştea locul. Trebuia să culeagă un snop pentru că logodnica lui l-a rugat să-i aducă spice de grâu şi nu flori de ziua ei. A cules cu chiu cu vai un snop, dar şi-a rănit mâinile. Spicele sunt considerate semne ale bunăstării şi ale relaţiilor armonioase rudele şi anturajul.

Radu se va căsători cel mai probabil în vară, mai repede decât şi-a programat. Va face eforturi şi va strânge o sumă de bani, dar va fi ajutat de persoana care l-a îndrumat spre acel lan de grâu, adică spre o şansă, spre un job în care nu are cum să piardă. În lunile iunie şi iulie Radu trebuie să adune bani şi să nu cheltuiască decât pe strictul necesar.

simeon stalpnicul png

Maria a visat că a primit o candelă şi a aprins-o în camera ei. Erau o noutate pentru ea deoarece n-a făcut acest gest niciodată. Dar uşa s-a deschis şi cineva a vrut să stingă flacăra candelei. A reuşit să gonească acea persoană pe care n-o cunoaşte şi s-a bucurat.

Maria va avea o perioadă foarte bună, va începe o activitate nouă, în care nu este iniţiată. Se va bucura de ajutor, de aprecieri, dar va fi şi invidiată. Dacă o persoană necunoscută a vrut să-i stingă flacăra, acest simbol anticipează o cumpănă în familia ei. O rudă apropiată va avea o cumpănă, va fi grav bolnavă sau accidentată, dar va fi salvată la timp.

Maria ar fi bine să-şi cumpere o candelă şi s-o aprindă, dacă este o persoană religioasă; dacă este ateu, să roage o rudă care este religioasă să facă acest lucru pentru a fi protejată de situaţii neprevăzute.

simeon stalpnicul png

Ai primit halbe cu bere? Vei merge la petrecere

Dida a visat că a primit un cadou inedit: două halbe pline cu bere. Ea a fost uimită pentru că nu prea bea bere, iar două porţii pe care urma să le bea o speriau în vis, mai ales că Dida nu vrea să-i supere pe cei care i le-a dăruit.

Şi acesta este un vis plăcut. Dida va fi invitată la două evenimente, la două petreceri, care se vor desfăşura la date apropiate. Ea trebuie să onoreze aceste invitaţiicare îi vor fi de folos în scurt timp. În zilele de 2, 11, 20 şi 29 din următoarele şase luni va fi inspirată şi va lua decizii bune.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net