Ai câştigat 10.000€! Atenţie, e ţeapă!

Ultima actualizare:

Notificările, cum că ar fi fericiţii „câştigători" ai unui premiu de 10.000 de euro i-a înnebunit de fericire pe foarte mulţi gălăţeni.

Aceştia au luat de bună „Decizia oficială de acordare a câştigului" , care poartă sigla cu titulatura „Maximilian La Croix", patronul acestui joc, şi care este semnată şi ştampilată.

Pentru a mări încrederea potenţialelor victime, se menţionează că decizia de acordare a câştigului de 10.000 de euro este definitivă şi poate fi oricând revendicată în justiţie.

„Aceasta nouă escrocherie ar trebui arătată la toata lumea ca să nu cadă în plasa iniţiatorilor. Pentru orice om cu capul pe umeri e de înţeles că este o escrocherie, dar sunt unii care chiar cred", ne-a spus Aurel, un gălăţean care a primit la cutia de scrisori o astfel de „decizie de premiere".

Cei care stau în spatele acestei înşelăciuni, au ştiut să "împacheteze" frumos povestea. Condiţia îmbogăţirii este o nimica toată: o taxă de 95 de euro pentru „cheltuieli notarile şi prelucrarea dosarului".

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Liliana Constanda, atenţionează persoanele care primesc astfel de "decizii" să depună plângeri la Poliţie.

Şi bucureştenii au primit plicurile «magice»

Şi Bucureştiul a fost împânzit cu astfel de scrisori care anunţă câştiguri de 10.000 de euro. Unul dintre „fericiţii câştigători" este bucureşteanca Mirela P., din bulevardul Chişinău, sectorul 2. Aceasta a primit o astfel de „decizie oficială de acordare a câştigului" datată 27 septembrie 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net