Adriano s-a bătut cu fosta iubită şi a fost scos din lotul lui Flamengo!

Ultima actualizare:

Întors în Brazilia, după o perioadă în care aventurile sale extrasportive au fost mediatizate excesiv, Adriano a dat impresia că s-a potolit. Cu cele 19 goluri marcate de el, în decembrie trecut Flamengo a câştigat titlul de campioană a Braziliei după 17 ani de aşteptare.

Revenit joi acasă, după ce selecţionata "Cariocas" câştigase cu 2-0 meciul amical cu Irlanda, fostul atacant al lui Inter Milano s-a gândit să dea o petrecere la care şi-a invitat colegii. Lucrurile au luat o întorsătură nefastă în momentul în care la faţa locului a sosit fosta iubită a fotbalistului, Joana Machado. Potrivit martorilor, aceasta a spart parbrizul maşinii lui Adriano şi a lovit cu picioarele în portiere. Sosit la faţa locului, sportivul a încercat să o potolească, moment în care ea a căzut şi s-a lovit.

Marcat de evenimente, Adriano nu s-a prezentat la antrenamentul de vineri ai echipei sale. Ceea ce i-a adus excluderea din lot pentru următoarele două meciuri. "Adriano are de reglat o problemă personală până duminică, iar săptămâna ce vine se va antrena fizic pentru a-şi regăsi forma", s-a precizat într-un comunicat dat de Flamengo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net