Adriano: "Când jucam la Inter, veneam beat la antrenamente"

Ultima actualizare:

"Am intrat în depresie după decesul tatălui meu, şi numai alcoolul putea să mă vindece. Eram fericit atunci când beam şi nu mă opream deloc. Beam orice găseam, vin, whisky, bere, multă bere. Lumea zicea că sunt nebun că am renunţat la un contract de multe milioane de euro, dar adevărul este că niciun ban nu poate compensa afecţiunea familiei. Am renunţat la milioane, dar am cumpărat fericirea", a spus Adriano, în vârstă de 27 de ani, care în prezent evoluează la Flamengo.

"Ajungeam beat la antrenamente în fiecare zi. Nu adormeam de frică să nu ajuns târziu, dar când veneam eram într-o stare foarte proastă. Mă trimiteau să dorm în infirmerie şi spuneau jurnaliştilor că aveam probleme musculare. Nu mă mai puteam opri din băut, am ajuns să am scandaluri, iar până la urmă a trebuit să plec de la Inter", a explicat jucătorul.

Următorul antrenor al echipei, Jose Mourinho, a încercat să-l ajute pe Adriano să revină ca titular, dar atacantul spune că nu reuşea să treacă peste problemele pe care le avea. "Am crezut că am scăpat, dar nu mă mai puteam baza pe nimeni şi m-am apucat din nou să consum alcool. M-am întors pentru Mourinho, dar nu a fost de ajuns. Am început din nou cu petrecerile, femeile şi alcoolul. Cei de la club nu mai erau dispuşi să accepte această situaţie. Îmi pare rău pentru Mourinho, el s-a certat cu mai mulţi directori încercând să negocieze situaţia mea", a mai spus Adriano.

Brazilianul Adriano şi-a început cariera la actuala sa echipă, Flamengo, în 2000. Un an mai târziu a fost cumpărat de Internazionale, de unde a evoluat sub formă de împrumut la Fiorentina, Parma şi Sao Paulo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net