20 de ani de închisoare pentru doi criminali români din Spania

Ultima actualizare:

Curtea Provincială din Ciudad Real i-a condamnat pe doi români la executarea unei pedepse cu închisoarea pentru o perioadă de 20 de ani din cauza unei fapte pe care au săvârșit-o în urmă cu trei ani în localitatea Valdepeñas (Ciudad Real).

Citeşte şi:

Doi români, arestaţi la Londra pentru trafic de persoane

Ionuț Vergil Navacovschi și Stelian Angel Voicu, ambii în vârstă de 30 de ani, au primit câte 15 ani de închisoare pentru uciderea lui Manuel de la Torre (49 de ani) - proprietarul barului "Casa Manuel" din Valdepeñas - și câte 5 ani pentru jaf deosebit de grav, anunță "Lanza digital".

Întâmplarea s-a petrecut la 22 mai 2007. Atunci, cei doi români l-au jefuit și bătut violent pe Manuel de la Torre. Spaniolul a fost lovit la cap cu o bară de fier, care i-a provocat niște răni grave, el decedând 14 zile mai târziu.

Sentința le-a absolvit de vinovăție pe alte șapte persoane care fuseseră acuzate în acest caz și anume: columbianul Lucas Felipe Cano și iubita sa, Nicoleta Cireașă; frații Viorel și Telu Oprea și iubita acestuia din urmă, Valeria Lăbușcă; Daniel Felix Strâmbeanu și iubita sa, Elena Buruiană. Curtea Provincială a considerat că nu există probe pentru condamnarea acestor persoane nici pentru furt și nici pentru complicitate.

Vezi pe adevarul.es scenariul crimei și al jafului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net