13 trucuri care te fac să pari mai slabă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Toate femeile îşi doresc să fie suple şi să arate bine! Chiar dacă te supără câteva kilograme în plus şi eşti mai plinuţă, tot poţi părea slabă! Cum? Foarte simplu, dacă ţii cont de câteva trucuri. Noi îţi prezentăm o serie de modalităţi care te vor face să arăţi mai slabă, instantaneu.

Citeşte şi:

Tu ştii ce materiale porţi? Află totul despre fibrele textile!

Pregăteşte din timp hainele de primăvară

Fără cosmetice, fără injecţii, fără bisturiu: Te poţi scăpa singură de riduri

Stai dreaptă! Postura incorectă a corpului îţi poate adăuga kilograme în plus. Dacă stai cocoşată, vei atrage atenţia în zona taliei, acolo unde se adună colăceii;

Mizează pe o piele bronzată! Bronzul minimizează vizual urmele de celulită;

 Evită hainele prea largi sau prea strâmte! Hainele cu o măsură sau două mai mari ori croite larg te pot face să pari şi mai grasă decât eşti în realitate. De aceea, nu purta nici haine prea strâmte, în ideea că te subţiază. Alege doar ce e pe măsura ta şi cu un croi care să te pună în valoare;

Alege o singură nuanţă! Îmbrăcându-te din cap până-n picioare într-o singură culoare, precum bleumarin sau negru, vei părea mai suplă;

Alege pantalonii capri (trei sferturi)! Sunt surprinzător de buni pentru persoanele cu un plus de greutate. Rămâi la denim închis sau negru şi încearcă să nu fie prea lungi sau prea scurţi. Recomandat e să fie la câţiva centimetri de gleznă;

 Optează pentru tocuri subţiri! Alege pantofi cu toc subţire, pentru a lăsa impresia unei siluete subţiri;

Foloseşte genţi pe măsura ta! Eşti mignonă? Poartă o poşetă sexy, elegantă şi mică;

Nu purta materia-le supraelastice ori strălucitoare! Acestea reflectă lumina şi te vor face să pari mai mare.

Subţiază talia, fără bisturiu

Poartă un body sau un corset pentru slăbit! În comerţ găseşti tot felul de articole vestimentare din materiale speciale, care te ajută să slăbeşti şi care pot fi purtate pe sub ţinutele tale de zi cu zi.

Chiar dacă aceste produse nu fac minuni, te ajută să pari mai slabă, pentru că, la nivel vizual, îţi subţiază şoldurile, zona abdomenului şi coapsele.

Alege decolteul în V şi fustele potrivite

Combină galbenul cu negrul! Nuanţele de galben şi rozul păcălesc ochiul dacă sunt purtate pe zonele pe care vrei să le evidenţiezi.

simeon stalpnicul png

Asocierea lor cu maro, negru sau navy, nişte culori întunecate, te vor ajuta să ascunzi zonele mai puţin plăcute ale corpului. Joacă-te precum un pictor într-un tablou. Umbrele şi culorile trebuie să se întâlnească în mod inteligent şi, astfel, vei avea efectul pe care -l doreşti.

 Ai grijă la combinaţiile cromatice

Poartă decolteuri în V! Un astfel de tricou sexy îţi va alungi gâtul şi poţi chiar să-ţi sporeşti imaginea de femeie frumoasă, arătându-ţi puţin din claviculă.

simeon stalpnicul png

De asemenea, poartă fuste potrivite! Fusta nu trebuie să fie nici prea lungă, nici prea scurtă. Fustele puţin peste gleznă te vor ajuta să-ţi scoţi în evidenţă gleznele şi să laşi impresia de picioare lungi. Evită fustele trei-sferturi, pentru că-ţi vor îngroşa picioarele inutil.

Mizează pe hainele cu dungi subţiri

Hainele cu dungi subţiri şi verticale sunt ideale. Acestea pot fi pantaloni, cămăşi, fuste sau rochii. Vor crea iluzia unui corp mai suplu.

simeon stalpnicul png

Aşadar, nu uita! Dacă vrei să pari mai slabă, trebuie să porţi cu precădere haine care sunt croite cumva pe verticală. Fie că este vorba de haine cu dungi pe verticală, fie că este vorba de croieli drepte, care urmăresc linia corpului, toate te vor ajuta să pari mai slabă fără efort.

Aşa că nu alege nimic pe orizontală! Nici un fel de croială tip gogoşar sau supradimensionată nu are ce căuta în garderoba ta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net