10 lei o cămaşă, la magazinul Fiscului

Citeste tot despre: 

Pantofi, cămăşi, aparatură electrocasnică, băuturi, dulciuri şi globuri pentru brad. Toate, la sfert de preţ! Le găsiţi în magazinul Fiscului, inaugurat astăzi în Capitală.

Bunurile confiscate de ANAF sunt scoase la vânzare în fostul sediu al Administraţiei Finanţelor Publice din sectorul 4, situat pe strada Măriuca, la numărul 14.

Produsele sunt destinate atât persoanelor fizice, cât şi firmelor, iar preţurile bat orice concurenţă. O pereche de pantofi bărbăteşti, din piele naturală, costă aici doar 15 lei, în timp ce o sticlă de suc la 2 litri sau o bere la 2,5 litri ajunge la maximum 3 lei.


Pentru un set de 5 globuri de diverse mărimi nu veţi scoate din buzunare mai mult de 2-3 lei.


"Cu preţurile astea, mi-e că în câteva ore se goleşte tot magazinul şi nu mai apuc nimic. Am venit să văd dacă au deschis, uitasem că e duminică şi că e închis. Trebuie să fiu primul client, să fiu sigur că prind ceva calumea", spune unul dintre bucureştenii care au ieşit în aşteptarea chilipirurilor încă de ieri după-amiază.'

Sorin Blejnar: «ANAF are 21 de centre de vânzare în toată ţara»

ANAF se aşteaptă ca magazinul să înregistreze vânzări record şi are şi motive.

"Numai în primele zece luni ale anului, Fiscul a încasat 35,2 milioane lei la nivel naţional din valorificarea bunurilor confiscate sau abandonate. Instituţia dispune în prezent de 21 de magazine de valorificare proprii în toată ţara", spune Sorin Blejnar, preşedintele ANAF.

Doi litri de suc sau bere costă maximum 3 lei

Iată lista magazinelor ANAF din ţară!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1