10 fantezii ce s-ar putea transforma într-un coşmar în realitate!

Ultima actualizare:

    Nu toate gândurile ar trebui să fie puse în practică
Nu toate gândurile ar trebui să fie puse în practică

Fanteziile sunt ideale şi benefice pentru o viaţă sexuală sănătoasă. Cu toate astea, nu toate gândurile ar trebui să fie puse în practică. Cei de la www.thefrisky.com ne arată cum 10 fantezii ar putea deveni un coşmar în viaţa reală:

1. Sex în public: Este destul de amuzant şi un pic teribilist să faceţi sex într-un loc public. Dar, atâta timp cât nu sunteţi la o petrecere cu temă sexuală, nu o să ştiţi niciodată cine e posibil să dea peste voi - copiii, mama, sau o persoană complet ciudată care o să vrea să vi se alăture.

2. Sex oral în timpul condusului: Maşinile sunt sexy, sexul oral este sexy, dar în acest caz, două plus egal un mare minus.

3. Sex într-un tribunal: Cine nu adoră o ceartă cruntă şi apoi sexul de împăcare? Dar ar trebui să aşteptaţi până părăsiţi tribunalul, ca să vă smulgeţi hainele de pe voi. Sunteţi înconjuraţi de camere, poliţişti şi judecători, a căror job este de a prinde oamenii şi de a-i pedepsi.

4. Pe şinele de tren sau în mijlocul drumului: Cu siguranţă a arătat foarte hot în filmul "The Notebook", dar lucrurile nu stau chiar aşa şi în realitate. Dacă trebuie să vă riscaţi viaţa pentru a simţi ceva, nu v-aţi ales metoda cea mai bună.

Exceptând faptul că şansele să muriţi sunt foarte mari, atunci când va trebui să fugiţi, e foarte posibil ca penisul partenerului să se fractureze.

5. Sex în închisoare: În teorie, să stai aplecată, în timp ce te ţii de nişte bare, sună foarte sexy, dar în realitate se numeşte viol, de obicei sex anal fără preludiu, neprotejat şi un risc mare de boli cu transmitere sexuală.

Există un motiv pentru care toată lumea ştie: "că nu trebuie să scapi săpunul".

6. La birou: Cea mai glorioasă şi rapidă metodă prin care puteţi fi daţi afară, evident, dacă nu o faceţi cu şeful. Dacă o faceţi cu şeful, atunci problemele sunt de cu totul şi cu totul altă natură...

7. Să fii răpită/violată: Şansele ca această fantezie să meargă prost şi ca lucrurile să nu fie exact aşa cum ţi-ai imaginat, sunt foarte mari.

8. Sex pe plajă: O băutură delicioasă (Sex On The Beach), dar în ceea ce priveşte activitatea, nu faceţi decât să vă frecaţi părţile cele mai moi de nisip. Iar nisipul va ajunge peste tot! Arsurile de la covor sunt nimic în comparaţie cu asta.

9. Sex cu un cuţit sau un pistol: Vreţi să o faceţi în stilul Bonnie şi Clyde? Armele nu au ce căuta în joaca voastră! Luaţi-vă pistoale de jucărie dacă nu vreţi să renunţaţi la idee.

10. Sex în trei: Oare ce bărbat nu are această fantezie? Însă, există câteva aspecte ce ar trebui luate în considerare: 1. partenerul/a e posbil să te lase pentru a treia persoană şi 2. ai putea să fii complet ignorat/ă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
image
actualitate.net
image
actualitate.net