Fiica cea mică a Elenei Cârstea e frumușică-foc! Cum arată machiată și fără ochelari

Solista Elena Cârstea (57 ani), stabilită, în urmă cu 14 ani, în America, după căsătoria cu omul de afaceri Glenn Muttart (57 de ani), a postat recent pe conturile sociale o fotografie cu fiica ei cea mică, Adriana (19 ani). Aceasta pare de nerecunoscut machiată şi fără ochelari, transformându-se brusc într-o tânără foarte frumoasă şi elegantă.

Ea şi sora ei, Sanda (23 de ani), fac parte din Garda Naţională, salvându-i pe americani în situaţii de urgenţă, precum cutremure sau uragane: ”Nu mă amestec în cariera lor, le las pe ele să decidă ce vor să facă în viaţă”, a menţionat Elena.

12-13-vedete-77.jpg

Elena, alături de fiica ei, Adriana

Nu mai este un secret că Adriana şi Sanda au fost adoptate de cântăreaţă din orfelinatele din România, Elena crescându-le cu dragoste. Celebra lor mamă a renunţat la muzică şi s-a reprofilat, peste Ocean: ”Lucrez la o agenţie imobiliară şi am ales acest loc de muncă întrucât îmi oferă un program flexibil şi îmi permite să petrec mai mult timp cu familia”,  ne spunea artista cu voce de cinci stele, care le-a prezentat fanilor de pe Facebook atât noul sediu al firmei, cât şi pe şeful ei, cu care se înţelege de minune.

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1