Viralul zilei: Klaus din Sibiu îi ia locul lui Cristi din Banat

klaus_iohannis_cristi_din_banat.jpg

klaus iohannis cristi din banat
Președintele Klaus Iohannis a ajuns subiect de parodie, într-o compilație cu melodia lui Cristi din Banat, „Ca o apă cristalină”
foto: captură video

După ce a declarat că a mai trăit o „viață anterioară” cu soția sa, președintele Klaus Iohannis a devenit subiect de amuzament pe rețelele sociale. Nici jurnaliștii nu s-au putut abține să facă glume pe seama lui. În emisiunea „Starea Nației” difuzată luni seară (14 martie), jurnalistul Dragoș Pătraru a arătat spectatorilor un videoclip parodie cu șeful statului.

Filmulețul îl prezintă pe Kalus Iohannis într-o ipostază complet inedită: portretul său este lipit peste corpul cântărețului Cristi din Banat, iar pe fundal se aud versuri inspirate din declarațiile lui privind „viața anterioară”, pe fundalul melodiei „Ca o apă cristalină”.

Videoclipul a devenit viral pe Internet, fiind publicat pe pagina de Facebook a emisiunii. În numai 12 ore, imaginile au strâns peste 3.000 de distribuiri și peste 100.000 de vizualizări.

Loading...

Citește și

 • klaus iohannis

  Revista germană Der Spiegel a publicat un editorial, semnat de analistul Keno Verseck, unde critică acțiunile președintelui Klaus Iohannis, având în vedere funcția pe care acesta o deține. Verseck îl numește „diletant” pe liderul român, sugerând că nu este destul de pregătit din punct de vedere profesional pentru a fi președintele țării.

 • klaus iohannis

  Președintele Klaus Iohannis este în mijlocul unei “furtuni”, poate fără voia sa. Declarațiile legate de ordinul de evacuare emis de ANAF la adresa televiziunilor din trustul Intact i-au adus scăderea considerabilă a numărului de aprecieri din partea poporului, atât în viața reală, cât și în cea virtuală, pagina lui de Facebook scăzând dramatic la capitolul like-uri.

 • tudor chirila klaus iohannis declaratii

  După ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la cazul trustului Intact, că libertatea de expimare nu poate fi suprimată pentru „banale motive administrative”, artistul Tudor Chirilă i-a dat o replică dură.

 • klaus iohannis presedinte cms sedinta

  Preşedintele Klaus Iohannis a fost aspru criticat pe pagina de Facebook, după ce miercuri seară a declarat că ANAF a avut o „abordare heirupistă“ atunci când a notificat Antenele să părăsească în cinci zile sediul confiscat de stat în urma unei decizii judecătoreşti.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1