Goale-puşcă, în centrul unei staţiuni aglomerate. Imaginile fac înconjurul netului

femei.jpg

turiste
Două femei au umblat dezbrăcate pe stradă
foto: Captură video

Două turiste au fost surprinse plimbându-se în ”costumul Evei” pe stradă, în compania unui prieten, după o noapte în care au petrecut. Cele două nu aveau nicio problemă cu faptul că nu au haine pe ele, însă în momentul în care și-au dat seama că sunt filmate au luat-o la fugă, încercând să se acopere cu mâinile.

Două femei au ajuns virale după ce au fost filmate plimbându-se în voie dezbrăcate. Cele două se aflau pe străzile din Magaluf, iar trecătorii au rămas șocați la vederea lor și și-au scos telefoanele pentru a imortaliza momentul.

”Oh, Doamne!”, se aude pe filmare vocea unuia dintre cei trei prieteni în momentul în care și-a dat seama că sunt filmați. Cei trei au luat-o la fugă, încercând să se acopere, pe cât posibl, cu mâinile. Încă nu se știe de ce nu purtau haine.

goale.jpg

turiste
Două turiste au fost surprinse plimbându-se dezbrăcate pe stradă
foto: Captură video

 

Imaginile au fost surprinse în apropierea unui bar de pe o stradă principală din Magaluf. Un purtător de cuvânt pentru Consiliul Calvia, care acoperea zonă în care s-a produs evenimentul, a declarat că poliția a demarat o anchetă, însă nu se cunoaște încă identitatea celor două.

”Poliția locală investighează.  Ceea ce s-a întâmplat este o încălcare clară a regulilor din zonă. Încă nu se cunoaște identitatea femeilor, însă vom afla”, a declarat acesta, potrivit The Sun.

Încercările regiunei Magaluf de a-și îmbunătății imaginea sunt îngreunate de această situație, mai ales că astfel de evenimente sunt destul de dese. La sfârșitul săptămânii trecute, câțiva huligani beți, fani infocați ai Angliei și Scoției, au șocat trecători când s-au încăierat, aruncând cu scaune și cu tot ce prindeau în mână.

Anterior acestui eveniment, 20 de turiști britanici au fost amendați după ce au alergat goi de la hotelul în care erau cazați până la plajă, pentru a face baie în mare.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1