Un nou test face furori în întreaga lume! Tu găsești bagheta magică din această fotografie?

Citeste tot despre: 

A înnebunit internetul cu fotografia cu ursul panda ascuns printre oameni de zăpada, iar acum face furori în întreaga lume cu o nouă imagine.

Caricaturistul Gergely Dudas, cunoscut drept Dudolf, a distribuit o fotografie pe Facebook, care a devenit virală în scurt timp. Tu ai curaj să faci acest test?

Este o modalitate excelentă de a-ți pune mintea la contribuiție, dar și de a-ți testa vederea.  În doar câteva ore, fotografia a primit peste 300.000 de aprecieri. 

În imaginea de mai sus, printre acadele, bomboane și alte dulciuri, stă ascunsă o baghetă magică. Ai găsit-o?  

Încă nu? Îți dăm un indiciu: se găsește în partea dreaptă! Nici acum?

Vezi aici unde se află bagheta magică!

Cel mai tare test de vedere! Tu ce vezi în această imagine?

Testul ușilor. Alege una din ele și află lucruri noi despre personalitatea ta

Loading...
 
 

Citește și

  • Filmul “Avatar” a ajuns un subiect de discuţie nu doar în domeniul cinematografiei. Pelicula lui James Cameron a ridicat noi întrebări în domeniul oftalmologiei, în contextul în care vizionarea filmului se desfăşoare în cinematografele IMAX şi 3D din întreaga lume.

  • În această perioadă de criză, învaţă să faci economii, dar fără să recurgi la compromisuri foarte mari. Iată câteva sfaturi pe care este bine să le urmezi pentru a-ţi păstra banii în buzunar.

  • A venit frigul, adio haine subţiri! Este momentul să scoţi din dulap puloverele din lână. Iată câteva sfaturi care-ţi vor fi de mare ajutor ca să-ţi pregăteşti corect garderoba pentru  sezonul rece.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1