Un camion negru al unei "case de pompe funebre" transmite un mesaj publicitar sumbru: «Nu vă vaccinați!»

casa-pompe-funebre.jpg

Camion publicitar casa de pompe funebre Wilmore
Camionul publicitar s-a plimbat prin orașul Charlotte în weekend
Foto: Laura Beebe/BooneOakley

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un camion negru publicitar al unei casei de pompe funebre care se intitulează Wilmore a avut un mesaj foarte dur pentru cei nevaccinați care umpleau străzile din centrul orașului Charlotte (SUA), zilele trecute. Gestul a ajuns viral pe toate rețelele sociale.

Camionul avea pe el numele unei case funerare. Dar, în loc de un gând liniștitor care s-ar putea dubla ca slogan al companiei, mesajul transmis de casa de pompe funebre a fost: „Nu vă vaccinați”. „Wilmore Funeral Home” a transmis duminică acel mesaj neașteptat fanilor fotbalului din centrul orașului Charlotte, în timp ce se îndreptau spre meciul dintre Carolina Panthers și New Orleans Saints. Mulți angajatori și oficiali din domeniul sănătății publice caută modalități de a vaccina mai mulți oameni împotriva Covid-19, folosind totul, de la bani și mâncare gratuită până la vacanțe fastuoase și bilete VIP Super Bowl. Doar 54,7% din totalul populației SUA s-a vaccinat cu schema completă, relatează CNN.

Cine este în spatele acestui mesaj

O agenție publicitară din Charlotte a decis totuși să renunțe la strategiile tradiționale de marketing și să ia lucrurile în propriile mâini. Dar iată secretul: nu există de fapt casa de pompe funebre Wilmore și vizitarea site-ului său web vă duce la o pagină de destinație care îi instruiește pe vizitatori să se vaccineze.  Pe site apare mesajul „Vaccinează-te acum”, împreună cu un altul care spune „Dacă nu, ne vedem în curând”. Agenția publicitară, BooneOakley, a decis că este timpul pentru o campanie mai dură.

"Simt doar că publicitatea convențională nu funcționează. De exemplu, doar mesaje obișnuite care spun Mergeți să vă vaccinați”... se amestecă cam cu orice altceva", a declarat directorul agenției, David Oakley, pentru CNN. „Am vrut să facem ceva care dintr-o perspectivă diferită și să-i șocheze pe oameni să se gândească:„ Sfinte dumnezeule, omule ”. Odată ce vizitatorii site-ului fac click pe caseta „Vaccinează-te acum”, sunt redirecționați către o unitate medicală de îngrijire urgentă din zonă, StarMed, care administrează vaccinurile Covid-19. În Carolina de Nord, ratele de vaccinare rămân în număr mai mic față de cele la nivel național - aproximativ 48,8% dintre rezidenți sunt complet vaccinați.


 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5