Un belgian, cel mai bogat om din lume pentru o zi! A avut un şoc când şi-a verificat contul bancar

b9714713816z.1_20180211162152_000gifalv0oq.1-0.jpg

Foto
Bărbatul primeşte cereri de donaţii de la diverse persoane
Foto: hln.be

Un belgian s-a trezit peste noapte cel mai bogat om din lume, descoperind că 2.000 de miliarde de auro i-au fost virate în contul cardului său Visa.

Bărbatul a explicat că în urmă cu puţin timp îşi introdusese detaliile bancare pe un site la care s-a abonat, însă după ce a observat că respectivul site îl taxa cu câte 34,90 euro pe lună, şi-a reziliat abonamentul. Apoi, a constatat că suma astronomică care i-a intrat pe card provine de pe această platformă. "Când m-am uitat pe contul de Internet banking, miercurea trecută, am observat că am devenit cel mai bogat om din lume", a povestit Luc Mahieux pentru presa belgiană, neputând să creadă ce i s-a întâmplat.

763.jpg

Foto
Belgianul a avut un şoc atunci când şi-a verificat cardul
Foto: Arhivă personală

Desigur, bărbatul i-a contactat pe cei răspunzători de eroare şi i-a informat despre cele petrecute. "Am telefonat la serviciul împotriva fraudei bancare. Cei de acolo nu mi-au putut oferi explicaţii (...) Personal, nu cred că a fost vorba de o eroare informatică şi nici de o tentativă de escrocherie", a declarat el. Situaţia a fost remediată la scurt timp, iar banii au dispărut de pe cardul său la fle de repede cum au intrat. Un singur lucru persistă în toată această situaţie incredibilă. Bărbatul continuă să primească pe reţelele de socializare mesaje de la persoane care îi solicită tot felul de donaţii, neştiind că el a revenitt între timp la averea sa iniţială.

loading...
Loading...