Topless la volan, dar cu centura între sâni! Cum a uimit o femeie șoferii în trafic

femeie_topless_la_volan.jpg

femeie topless la volan
A condus cu sânii goi, ziua în amiaza mare
foto: captură video/The Mirror

O femeie s-a filmat cu telefonul în timp se afla la volanul propriei mașini, pe jumătate dezbrăcată. Cu bluza trasă în jos și sânii dezgoliți, aceasta conducea și fredona o melodie, însă fără să încalce prea multe reguli de circulație.

Femeia a uimit șoferii pe care i-a întâlnit în trafic cu exhibiționismul ei. Deși ar fi putut fi oprită de polițiști pentru nuditate și pentru faptul că se filma cu telefonul, cu siguranță nu ar fi luat o amendă pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Imaginile au fost surprinse pe o autostradă din Buenos Aires, Argentina, potrivit The Mirror. Se pare că acestea au ajuns pe Internet după ce femeia le-ar fi împărtășit cu un prieten, pe Whatsapp.

În videoclip, aceasta dansează pe ritmul unei melodii argentiniene, ale cărei versuri spun povestea unei femei care „își pierde capul” după o noapte în care a consumat băuturi alcoolice.

Loading...
 
 

Citește și

 • ziua internationala topless

  Ziua Internațională Topless a fost sărbătorită de sute de femei din lumea întreagă, care au mărșăluit pe străzi cu sânii „liberi”, în semn de protest. Campania, ținută duminică (28 august), în peste 50 de orașe, a fost o inițiativă de susținere a mișcării Free the Nipple (Eliberează-ți sfârcurile).

 • sani marika italia prezentatoare

  O prezentatoare din Itallia a avut parte de un incident la ruşinos la Tv. Marika Fruscio, care e cunoscută în “cizmă” pentru ţinutele ei sumare, dar şi pentru bustul impresionant, a intrat în direct într-o rochie extrem de decoltată. Ţinuta sexy i-a dat mari bătăi de cap pe tot parcursul emisiunii.

 • andreea antonescu playboy

  Andreea Antonescu a reușit, în 2002, să-i facă pe șefii Playboy să scoată din buzunar o sumă-record pentru istoria românească a revistei iepurașului cu papion. Vedeta și-a arătat nurii pentru 30.000 de euro, mai mult decât au primit Loredana sau Dana Săvuică. Iată cum arată acum cei mai ”scumpi” sâni din România.

 • sani sutien sanatate hormoni durere

  Având în vedere că sânii se schimbă pe parcursul vieții - și într-o măsură mai mică, în fiecare lună - este important să înțelegi conexiunea dintre ei, hormoni și sănătatea ta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1