Sute de puișori de găină, liberi pe autostradă după un accident

puisori.jpg

pui gaina
Sute de pui de găină au fost împrăștiați pe o autostradă după un accident
Foto: Daily Mail

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Sute de puișori de găină au fost împrăștiați pe o autostradă din China după ce camionul care-i transporta s-a răsturnat. Momentul accidentului a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală.

După cum apare în înregistrarea video, șoferul camionului pare să fi pierdut controlul volanului și a intrat frontal în parapetul care despărțea cele două sensuri de mers ale autostrăzii, precizează Daily Mail.

Incidentul s-a petrecut în orașul Hechi, din provincia chineză Guangxi Zhuang și a atras o mulțime de martori curioși să vadă sutele de puișori care țopăiau în jurul mașinii răsturnate. Nu se cunosc informații despre starea șoferului care a cauzat accidentul și nici identitatea acestuia nu a fost dezvăluită.

Echipele de descarcerare au reușit în cele din urmă să elibereze carosabilul de camionul foarte avariat, însă marea provocare a echipelor de intervenție a venit din partea puilor care încă erau liberi pe stradă. Salvatorii au fost nevoiți să-i adune unul câte unul.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • pui ferme

    Tot mai mulți dintre noi alegem să consumăm carnea de pui în locul celei de porc sau de vită pentru că aparent este mai sănătoasă. Totuși puțini știm în ce fel sunt crescuți acești pui înainte de a ajunge pe mesele noastre. Fermele industrializate tratează aceste ființe ca pe niște simple obiecte. Sunt aruncați, loviți, zdrobiți și uciși cu brutalitate.

  •  O găină din Sri Lanka a uimit medicii veterinari din întreaga lume după ce a născut un pui viu.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5