A scăpat de hijab și a devenit zeiță sexy! Viața de lux a fostei musulmance devenită femeie întreținută

jeanmarie_almulla.jpg

jeanemarie almulla
Jeanemarie Almulla (26 de ani) a trecut de la musulmancă acoperită la bombă sexy
foto: Arhiva Personală

Fuge după bărbați cu bani și are cu ce îi atrage! Nu se teme să-și folosească formele apetisante, iar la cei 26 de ani ai ei, Jeanemarie Almulla este un magnet de bogătași. Trăiește într-un lux orbitor, însă nu a muncit nicio zi pentru el.

Iar stilul de viață pe care îl are acum este complet opus celui din adolescență, când tatăl ei o forța să poarte hijab. Cu părinții separați, Jeanemarie a fost trimisă să trăiască alături de cel care i-a dat viață, în Abu Dhabi. Avea 17 ani când familia i-a spus că trebuie să se căsătorească cu un sheikh, și nu s-a putut împăca cu ideea, potrivit mirror.co.uk.

Traiul cu tatăl ei a speriat-o pe adolescentă, după ce i s-a confiscat pașaportul și a fost obligată să trăiască între musulmani. A reușit să scape abia atunci când mama ei a intervenit, și a fugit înapoi în America, unde a început o nouă viață. „A venit să mă vadă (mama ei, n.r.) și le-a spus că mă duce la mall, iar apoi am plecat și ne-am întors în America”, povestește Jeanemarie.

jeanemarie almullaZoom
Jeanemarie Almulla (26 de ani) a înflorit după ce a scăpat de jihab
foto: Arhiva Personală

 

Dintr-o adolescentă cu  hijab a devenit o bombă sexy. „Cred că asta a dus la cine sunt astăzi. Faptul că am fost forțată să mă acopăr. Este un simbol al libertății mele să îmi arăt pielea”, explică femeia.

Deși trăiește de pe banii bărbaților pe care îi seduce, Jeanemarie se descrie ca fiind feministă. Ba chiar a și scris o carte de dezvoltare personală menită să le încurajeze pe femei, a lucrat cu refugiații palestinieni din Liban și a susținut discursuri la întâlnirile Cercetașelor.

jeanemarie almullaZoom
Acum își folosește atuurile fizice ca să atragă bărbații cu bani
foto: Arhiva Personală

 

„Când aveam 15 ani am început să concurez în competițiile de frumusețe și chiar am câștigat Miss City Beautiful Teen și Miss Avaloq Park Teen USA. Îți cer să ai o platformă. Multe fete aleg campaniile de informare asupra cancerului la sân, asupra drepturilor animalelor. Eu am ales cele care te ajută să înveți să te iubești pe tine însăți”, spune Jeanemarie.

Deșii nu muncește pentru privilegiile pe care le are, femeia vorbește trei limbi și este licențiată în Relații Internaționale. Mai mult decât atât, Jeanmarie susține că nu face sex cu bărbații pe care îi scurge de bani. „Tipii ăștia nu vor sex; dacă voiau, mergeau la escorte sau la prostituate. Vor conversație, vor pe cineva cu care pot ieși la cină. De ce să nu te ajute? Mulți o confundă cu prostiuția. O prostituată este cineva care vine, face treaba, ia banii și pleacă”, susține ea.

jeanemarie almullaZoom
Acum trăiește în lux pe banii celor pe care îi seduce
foto: Arhiva Personală

 

Jeanemarie mai spune că ceea ce face ea e complet diferit: „Asta nu este deloc așa, de multe ori sexul nu este inclus, nu este așteptat. Doar ai un prieten care te ajută și are grijă de tine. Mergi la mese drăguțe și te plimbi cu avioane private și yachturi, mergi la petreceri cool și ai genți minunate de designer și este distractiv. Nu am plătit niciodată pentru o băutură și nu o voi face”.

În plus, tânăra povestește că viața ei nu a fost întotdeauna roz, și că a cunoscut sărăcia. „Știu ce înseamnă să nu ai nimic. Am trăit în mașina mea. Când am ajuns prima dată la Miami, am venit aici cu nimic. Am trăit în Liban și am avut ocazia să-i învăț engleza pe refugiații palestinieni pentru o organizație non-guvernamentală. Așa că să pot acum să stau în jacuzzi-ul meu și să mă uit la peisajele frumoase este un vis împlinit”, explică Jeanemarie. Deși la început era reticentă să adopte un astfel de stil de viață, acum este de părere că i-a salvat viața. 

jeanemarieZoom
Jeanemarie se răsfață acum pe yacht-uri, prin avioane private și într-un lux orbitor
foto: Arhiva Personală
loading...
Loading...

Citește și