S-au urcat pe mașina de poliție pentru a dansa erotic în fața oamenilor legii

dans_pe_masina_de_politie.jpg

dans erotic
Au dansat erotic pe mașina de poliție
Foto: captură foto/Youtube

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Polițiștii americani se confruntă deseori cu situații ciudate din partea cetățenilor recalcitranți. de această dată, o femeie a fost filmată în timp ce dansa într-un mod indecent în fața unei mașini de poliție, chiar sub privirile oamenilor legii.

Momentul a fost filmat de un martor pe nume Chris care a publicat materialul video pe Internet. Întâmplarea s-a petrecut se pare la sfârșitul lunii februarie în New York, după cum relatează Daily Star.

Alți martori au declarat că au azuit care a fost dialogul dintre femeie și polițiști. „Scuzați-mă domnule, pot să dansez pe mașina dumneavoastră?”, a întrebat femeia de culoare foarte îndrăzneazță, în timp ce ofițerul de poliția i-ar fi răspuns: „N-am să spun nici da, nici nu, doar am să mă îndepărtez.”

Tânăra mai era însoțită de două fete, iar când una dintre ele s-a urcat pe mașină, unul dintre polițiști a strigat la ea să se dea jos și să înceteze. Martorii au declarat că polițiștii, în loc să le aresteze, n-au făcut decât să le spună fetelor că nu este bine ceea ce fac. Cel mai probabil, cele trei femei aveau chef de distracție și cum nu au fost violente, oamenii legii nu au avut un motiv serios să le aresteze...doar e America!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5