Reclama pe care Adidas a refuzat-o, dar pe Internet are milioane de vizualizări

reclama.jpg

reclama adidas batranel refuz viral
În reclamă apare un bătrânel, fost alergător de maraton, care trăieşte într-un azil
captură Youtube

Cei de la Adidas au respins o reclamă făcută de un student pentru ei, iar acum a devenit virală. Filmuleţul, care are 1 minut şi 40 de secunde, a reuşit să strângă, în mai puţin de o lună, peste 8,5 milioane de vizualizări.

Un student de 26 de ani, Eugen Merher, a realizat o reclamă emoţionantă pentru compania Adidas, dar aceasta nu i-a luat în considerare efortul. Din fericire, Internetul a viralizat-o în câteva zile, iar acum are peste 8,5 milioane de vizualizări. scrie Mediafax.

În reclamă apare un bătrânel, fost alergător de maraton, care trăieşte într-un azil. În ziua în care îşi găseşte perechea de adidaşi din tinereţe totul se schimbă. Bătrânelul încearcă să retrăiasacă momentele de glorie din tinereţe şi să îşi recâştige libertatea. Angajaţii azilului încearcă să îl oprească, însă spotul publicitar se termină într-o notă pozitivă.

Din păcate pentru Eugen, cei din departamentul de comunicare şi relaţii cu publicul al companiei nu i-au răspuns la mesaje, iar reclama a rămas neoficială. O pierdere pentru ei, dacă e să ne luăm după numărul uriaş de vizualizări.

Vouă cum vi se pare reclama?

loading...
Loading...

Citește și