A primit un pumn în față de la un bărbat ”cât un dulap”. Filmulețul a devenit viral

mjbm.jpg

model
Un model a fost lovit în față
captură video

Un filmuleț în care arată un model lovit în față de un bărbat ”masiv” în frața unui club, a devenit viral pe rețelele de socializare. Imaginile o arată pe Mickyla Peberdy, din Chester, un model renumit, cum primește un pumn în cap în fața unui bar din Liverpool.

Video-ul șocant a devenit viral într-un tip foarte scurt. Modelul a fost lovit cu brutalitate în cap de un bărbat, după ce aceasta a încins spiritele. ”El a greșit”, a fost replica modelului, după ce s-a văzut pe internet, conform Daily Mail.

Filmulețul publicat rapid pe Twitter a primit milioane de reacții, oamenii dând drumul unei adevărate dezbateri în care încercau să-și dea seama cine este de vină pentru cele întâmplate și cine a greșit cel mai mult în această situație.

Filmulețul o arată pe Mickyla cum se legăna ca o ”rață” pe lângă un bărbat ”voinic” și cum s-a repezit spre el, bărbatul reușind să se ferească. Nu se știe ce intenții avea Micky, însă a sfârșit cu un pumn zdravăn în față.

imaginiZoom
Modelul este de părere că nu ea este de vină pentru cele intamplate
captură video

 

”Imaginile filmulețului mă fac pe mine să par rea și greșită, dar sunt complet scoase din context. Nu arată cum el a început disputa. Da, mă legănam pe lângă el, și am sărit oarecum spre el, dar eram nervoasă pe el pentru că m-a atacat de nicăieri, a fost în legitimă apărare. Am înțeles că dacă cineva îți aruncă un pumn, indiferent dacă e un băiat sau o fată, merită să fie lovești înapoi. Dar el a început și am fost nevoită să mă apăr”, a declarat tânăra, conform aceleași publicații.

hfdgZoom
Internauții au fost de părere că ea este de vină
captură video

 

Poliția a încercat să descopere natura incidentului și de la ce a pornit totul, însă nici ea și nici bărbatul în cauză nu au vrut să dea declarații.

Internauții și-au spus părerea și au încercat să dea un nume vinovatului, majoritatea fiind de părere că de la ea a început totul și că dacă ea nu se ”legăna” pe lângă el, atunci nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat. ”El a acționat corect. Ea a încercat să îl atace și a sfârșit să se apere. Nimic greșit în această situație”, a fost părerea unui internaut, la care s-au alăturat nenumărate altele, care l-au scos nevinovat pe bărbat.

 

loading...
Loading...

Citește și