Prezentatorii unei emisiuni s-au pozat cu fundul gol al unui invitat

prezentatori.jpg

prezentatori
Doi prezentatori Tv au avut parte de o surpriză din partea unui admirator
Foto: Daily Star

Doi prezentatori Tv britanici, cunoscuți în spațiul englez pentru o mesiune matinală, au avut parte de o surpriză. Un fan al celor doi co-prezentatori a venit cu chipurile lor tatuate pe fese și a arătat acest lucru tuturor.

Holly Willoughby (36 de ani) și Phillip Schofield (55 de ani), gazdele emisiunii „This Morning”, au primit în platou admiratorul care și-a arătat simpatia într-un mod inedit. Și-a dat pantalonii jos și le-a arătat posteriorul pe care erau tatuate chipurile celor doi prezentatori, precizează Daily Star.

Ei nu s-au simțit deloc ofensați, ba chiar au fost plăcut surprinși, s-au amuzat și au decis să facă un selfie cu fețele lângă fundul invitatului. Chiar și așa, tatuajele au redat cu foarte multă acuratețe detaliile chipurilor prezentatorilor.

prezentatori_selfie.jpg

prezentatoare
Cei doi prezentatori s-au pozat cu fundul invitatului
Foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

  • prezentatoare tv

    O prezentatoare Tv și actriță din Mexic s-a făcut de rușine în fața colegilor și a invitaților din timpul unei emisiuni în direct după ce a arătat tuturor mai mult decât ar fi trebuit. Bomba sexy s-a aruncat pe burtă pe o slatea, dar a uitat că avea fusta foarte scurtă și că probabil...îi lipsea și lenjeria intimă.

  • sibley scoles

    Sibley Scoles (29 de ani), renumită pentru prezentarea emisiunii „E!” a participat la gala premiilor MTV Movie, dar a vrut să atragă toate privirile. Și cum altfel putea să iasă în evidență, dacă nu printr-o ținută îndrăzneață?