O poză cu mama lui Donald Trump a înnebunit Internetul. De ce stârnește râsul

donald_trump.jpg

donald trump
Donald Trump, scos din fire de un bebeluș care plângea
foto: Getty Images

Pe Internet circulă o imagine cu mama lui Donald Trump, candidatul din partea Republicanilor la președinția SUA, care a stârnit hohote de râs. Tot mai mulți utilizatori fac glume pe seama acesteia și au publicat o serie de poze care pun în evidență anumite detalii.

Mai mulți utilizatori de pe Twitter se amuză pe seama unei capturi foto cu mama lui Donald Trump din timpul unui interviu din 1997. După cum se relatează și pe Independent.co.uk, Mary Trump a avut în acel moment o coafură mai neobișnuită care încă stârnește râsul.

17300-nlga0.jpg

mary trump
Mary Trump, mama lui Donald Trump, într-un interviu din 1997
Foto Twitter

mary_trump.jpg

mary trump
"Mama lui Donald Trump arată ca un crab cu cochilie"
Foto Twitter

mary_trump_frisca.jpg

mary trump
"Care arată mai bine? Mama lui Donald Trump sau această glazură cu frișcă?"
Foto Twitter

17300-uc29u1.jpg

mary trump
Cel puțin știm cu cine seamănă vulcanicul candidat la președinția SUA
Foto Twitter

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • trump

    Când vine vorba să iei în serios un membru al familiei Trump, e puțin cam greu să-l alegi pe însuși Donald Trump, ale cărui afirmații scandaloase ridică multe semne de întrebare. Mai degrabă am fi tentați să ne îndreptăm privirea spre încântătoarea sa fiică, Ivanka Trump (34 de ani), care este mult mai disciplinată și mai concisă în discursuri.

  • melania trump

    Faceți cunoștință cu doamna Trump, un fotomodel slovenian, în vârstă de 45 de ani, care este soția unuia dintre cei mai controversați candidați la președinția Statelor Unite. Deși a fost de multe ori acuzată că s-a căsătorit cu republicanul Donald Trump din interes, femeia susține că a fost foarte atrasă de „mintea” acestuia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1