O bunicuță sexy a cheltuit peste 30.000 de euro ca să-și tatueze tot corpul! Cum arată femeia

kristen.jpg

Kerstin Tristan
Kerstin Tristan este obsedată de tatuaje
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Kerstin Tristan a cheltuit o grămadă de bani pe "nebunia ei". Modelul german și-a tatuat tot corpul într-un timp destul de scurt. Ea s-a îndrăgostit de această artă, după ce și-a făcut un tatuaj pe braț în urmă cu cinci ani

Kerstin Tristan i-a lăsat pe fani cu gura căscată atunci când a publicat o serie de fotografii sexy pe Instagram, care îi evidențiază corpul complet tatuat. Femeia, care este o bunică trecută de 50 de ani, este un mare fan al tatuajelor. De fapt, iubește atât de mult tatuajele încât a cheltuit peste 30.000 de euro pentru obsesia ei. Nebunia a început acum cinci ani, când a decis să-și facă un tatuaj strălucitor pe braț. De atunci, ea și-a acoperit întregul corp cu cerneală. Se pare că nu se va opri în curând, deoarece pretindea anterior că tatuajele îi dau energie în viață. Kristen este fostă taximetristă, actual model pe Instagram, unde are peste 156.000 de urmăritori.

bunica-tatuata.jpg

Kerstin Tristan
Kerstin Tristan are tot corpul acoperit de tatuaje
Foto: Instagram


Ultima fotografie o arată pe Kerstin îmbrăcată într-un ansamblu din două piese verde lime, care arăta impresionanta ei artă corporală. Blonda are diamante, fluturi și flori ca tematică principală pentru tatuaje.

kristen-tristan.jpg

Kristen Tristan
Kristen Tristan e foarte mândră de tatuajele ei
Foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1