Mămică, umilită de managerul unui restaurant. «Nimeni nu ar face asta într-o toaletă!»

lauren_noakes_cu_copilul.jpg

lauren noakes
Lauren Noakes (22 de ani) susține că a fost tratată fără respect de către managerul restaurantului
foto: Daily Mail

O mămică a suferit umilința vieții sale la un restaurant din Londra. Un gest al femeii i-a atras atenția managerului, care a venit imediat la masă să o mustreze. Când a vrut să-și alăpteze bebelușul, bărbatul i-a ordonat să meargă la toaletă pentru a face acest lucru. Aceasta a plătit nota și a plecat, fără să mai stea pe gânduri.

Lauren Noakes (22 de ani) din Marea Britanie a mers la un restaurant din Londra pentru a servi masa. Aceasta era însoțită de sora ei și cei doi copii. Bebelușul său în vârstă de nouă săptămâni a început să plângă, așadar, aceasta a intenționat să îl alăpteze. Nu a durat mult timp și managerul restaurantului a venit la masa lor, cerându-i să meargă la toaletă. Femeia a plătit nota în valoare de 25 de lire, după care a plecat înainte de mânca ceea ce comandase, scrie dailymail.co.uk.

„Erau doar câțiva oameni în restaurant și nimeni nu părea deranjat, doar managerii au avut ceva cu asta. Alăptarea unui bebeluș este cel mai natural lucru din lume. Nicio mamă  nu ar vrea să facă asta într-o toaletă, mai ales în mijlocul unui prânz. Am fost tratată fără respect”, a spus Lauren Noakes.

Mămica a fost șocată de întâmplare, deoarece frecventa localul de mult timp cu celălalt fiu al său, în vârstă  de un an. Conducerea restaurantului a declarat că această rugăminte a venit în urma unei plângeri venite din partea unui client.

Sute de mămici au militat pentru dreptul de alăpta în public

În urmă cu un an, sute de mămici au ieși pe străzile Marii Britanii. Acestea și-au hrănit bebelușii în public pentru a demonstra că este un lucru natural și inofensiv.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1