Locul unde fetele ies la produs încă de la 6 dimineața

prostituata.jpg

prostituata
Spre deosebire de prostituatele de rând, escortele își racolează clienții pe internet sau în holurile hotelurilor de lux

De obicei, prostituatele ies să muncească târziu în noapte, îmbrăcate sumar pentru a atrage cât mai mulți clienți. Există, totuși, un loc în lume, în afară de Amsterdam, unde lucrătoarele în industria sexului își încep orele de muncă chiar de la ora 6 dimineața.

Este o stradă centrală, pe care localnici au denumit-o, neoficial, după celebrul „Red Light District” din capitala Olandei, unde damele de companie lucrează de la prima oră până seara.

Unele dintre ele chiar minore, potrivit Mirror.co.uk, prostituatele își vind trupurile în voie pe Commercial Road, un drum rău-famat din districtul Pillgwenlly, aflat în orașul Newport din Țara Galilor. Cei care locuiesc sau lucrează în zonă se plâng de felul în care a ajuns cartierul lor. „Situația este foarte rea în acest moment. Și nu e vorba numai de prostituate – toată strada a devenit o zonă de evitat”, a relatat Ann Barton (71 de ani), proprietara unei florării din apropiere.

Deși prostituatele s-au plimbat dintotdeauna pe străzile acelea, acum, nu mai sunt la fel de discrete ca pe vremuri, povestește femeia: «Cu siguranță sunt multe prostituate aici, le vezi pe toate părțile pe Comercial Road». Sunt locată la capătul de jos al drumului, iar câteodată le văd pe la colțuri la 9 dimineața. Sunt până sus pe stradă în orice moment al zilei. Este destul de intimidant pentru oameni. Știu o persoană care a parcat sus pe stradă și au sărit toate pe mașină. Asta i-ar fi putut provoca multe proleme. Cel mai rău lucruri este că toate arată ca niște fete tinere”.

Anul trecut, o publicație națională a Țării Galilor a dezvăluit faptul că unele dintre fetele care ies la produs în zonă nu au mai mult de 14 ani și își vând trupurile pe două lire sterline.  Multe dintre ele susțin că ajung pe străzi din cauza sărăciei, și recurg la prostituție pentru a-și întreține familiile.

Autoritățile cunosc situația din zonă și declară că fac tot ce pot pentru a combate problemele de acest gen. „Consiliul Local al orașului Newport cunoaște faptul că există o serie de probleme în Pillgwenllu și lucrăm activ cu partenerii noștri din sectorul public, inclusiv cu Poliția din Gwent, pentru a le rezolva”, a declarat un purtător de cuvânt al Primăriei. 

Loading...

Citește și

  • bordel bangladesh

    Bangladesh este una din puținele țări musulmane în care prostituția este legală. Fotografa Sandra Hoyn a petrecut mai mult timp în cel mai vechi bordel din țară și a stat de vorbă cu prostituatele. O clădire înconjurată de ziduri groase de doi metri, ”Lucrătoare” care s-au născut aici și nu știu ce înseamnă să duci o altfel de viață, sau femei care și-au găsit aici refugiu după o viață marcată de violențe din partea soților.

  • bordel, patron, fete, elvetia

    Prostituţia este cea mai veche meserie din lume, iar în ţări precum Elveţia ea este absolut legală. Astfel că lui Tony nu i-a fost greu să îşi deschidă un bordel în Zürich. A intrat în branşă în urmă cu aproape nouă ani, iar azi localul său a devenit unul dintre cele mai căutate. Atât de clienţi, cât şi de fetele care vor să practice prostituţia în condiţii legale.

  • romance prostitutie kuwait arestate sex

    Mai multe românce au fost arestate în Kuwait, deoarece practicau prostituţia într-un hotel din Bneid Al-Qar, o suburbie a Kuwait City, relatează presa locală, citată de news.ro.