Îşi scoate 6 coaste ca să semene cu păpuşa Barbie

barbie-main.jpg

Ophelia Vanity a cheltuit până acum 35.000 de dolari pentru a imita o jucărie de plastic
Citeste tot despre: 

Mulţi îi spun că nu are toate ţiglele pe casă, însă Ophelia Vanity, de 30 de ani, din Los Angeles, SUA, nu pleacă urechea la ce zice lumea. Până la finele anului vrea să-şi scoată şase coaste şi să-şi pună implanturi mamare şi fesiere pentru a semăna perfect cu Barbie.

Ophelia a fost tot timpul o fire rebelă. În 2009, avea şapte piercinguri în faţă şi urechile sită de câţi cercei şi-a pus. La un moment dat însă nu i-a mai plăcut stilul gotic şi a început să facă tratamente cu botox pentru a-şi netezi faţa şi injecţii cu acid hialuronic în buze. O dată la trei săptămâni îşi vopseşte părul blond platinat pentru a semăna perfect cu păpuşa Barbie pe care a primit-o în ziua de Crăciun acum 20 de ani. „Vreau să semăn perfect cu păpuşa celebră. Am ochii mari din naştere şi pentru a-i scoate în evidenţă mi-am pus lentile de contact care seamănă cu ochii lui Barbie.

barbie.jpg

Păpuşa Barbie a fost creată în 1959

 

O dată la nouă luni fac injecţii cu botox şi îmi modelez nasul cu ajutorul injecţiilor cu acid hialuronic”, a povestit tânăra, care a cheltuit până acum 35.000 de dolari pe tratamente. Până la finele anului vrea să îşi mărească bustul şi să îşi scoată patru sau şase coaste. Pentru a avea silueta „clepsidră” foloseşte acum un corset extrem de mic, însă intenţionează să renunţe la el.

inainte-barbie.jpg

Aşa arăta înainte de transformare

 

Doctorii au avertizat-o că e foarte periculos să renunţe la trei perechi de coaste, pentru că nu va mai putea face sex şi nu va putea duce o sarcină la termen. În plus, corpul ei va avea de suferit. Însă Ophelia nu vrea să audă „nu”. „O să caut un doctor care să îmi împlinească visul. Strâng bani şi într-o bună zi voi fi exact ca o Barbie în carne şi oase”.

Loading...

Citește și

  • salem

    Talia ei ireal de mică și subțire, dar cu posteriorul extrem de bombat, au transformat-o pe tânără într-o celebritate pe rețelele de socializare. Modelul care pare că și-a modificat trupul, datorită contrastului dintre părțile corpului, face furori pe Instagram. Posteriorul său este adesea confundat cu cel al lui Kim Kardashian și fizionomia feței aduce aminte de păpușa Barbie.

  • rihanna

    Rihanna nu se oprește din uimit lumea. Super cântăreaţa, în vârstă de 29 de ani, este considerată un adevărat trendsetter şi tot ce poartă devine un “must have”, dar nu pentru oricine, ci pentru fashionistele mai cuajoase. Totuşi, la ultima sa apariţie, Rihanna a depăşit orice limită, chiar dacă îi este permis aproape orice în materie de fashion.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1