«Îngropați-mă cu mami». Rugămintea sfâșietoare a unui băiețel de șapte ani

sicriu.jpg

sicriu
Un băiețel a avut o cerință sfâșietoare
Foto: Getty

De când avea doi ani, Filip s-a luptat cu mai multe boli care i-au măcinat trupul. De abia acum, la șapte ani, copilul a început să primească un tratament care să-i mai aline durerile și să-l facă să se simtă mai confortabil, din moment ce cancerul a pus stăpânire pe corpul său firav.

Filip Kwansy a fost diagnosticat cu leucemie mielo-monocitară juvenilă, în septembrie anul trecut, o ultimă veste devastatoare care s-a adăugat celor pe care le-a tot primit în scurta sa viață. De atunci, micuțul își duce zilele într-un spital din Londra, deși el este din Polonia. Medicii au încercat să facă tot posibilul pentru a-l salva pe băiețel, însă nici chimioterapia și nici transplantul de celule stem nu au împiedicat cancerul să i se răspândească până la intestine, notează The Sun.

Deși de abia mai poate scoate câteva cuvinte, Filip a ținut să le mulțumească tuturor pentru donațiile care au scopul de a-i împlini ultima dorință: aceea de a fi îngropat lângă mama sa, în Polonia. Pentru asta, tatăl lui, Piotr are nevoie de 6500 de lire sterline.

“Mi-a spus că eu sunt îngerul care are grijă de el aici și că mama lui va face asta în Rai. Nu știu cât de mult își amintește de mama sa, întrucât el era foarte tânăr când ea a decedat, dar i-a vizitat mormântul. Filip vrea să fie înmormântat cu ea, așa că trebuie să organizăm totul local și să-i îngropăm împreună. Nu mi-am imaginat că va trebui să-mi îngrop copilul… ar trebui să murim înaintea copiilor noștri”, a declarat tatăl îndurerat.

Mama lui Filip a murit în 2011, din cauza cancerului.

loading...
Loading...

Citește și