Incredibil! Naștere pe bandă rulantă: femeia a asta a adus pe lume șase copii, în nouă minute

nascut_6_copii_1.jpg

thelma chiaka a nascut sase copii in noua minute
Thelma Chiana a născut duminică între orele 4.50 și 4.59 dimineața

O femeie din Houston, Texas, SUA, a reușit o performanță care avea o probabilitate de a se produce de unu la 4,7 miliarde. Thelma Chiaka a născut duminică șase bebeluși între ora 4.50 și 4.59 două perechi de băieți și două fete. Copiii au avut la naștere între 500 de grame și un kilogram. Nașterea a fost extrem de dificilă, fiind asistată de doi doctori neonatologi: dr. Israel Simchowitz și dr. Sarmeel Khaira. Epuizată, tânăra mamă nu a apucat să le pună nume decât fetelor: Zina și Zuriel.

Incredibil! A născut șase copii după doar nouă minute petrecute în sala de nașteri. Thelma Chiaka din Houston, Texas, SUA, a născut duminică șase bebeluși. Nașterea incredibil de grea a avut loc la 4.50 dimineața. Însă nouă minute mai târziu, toți pruncii se aflau deșa în brațele asistentelor și mama era trimisă la Terapie Intensivă pentru a-și reveni în simțiri. Probabilitatea de a reuși o astfel de performanță într-un timp atât de scurt era de unul la 4,7 miliarde. Cu toate astea, Thelma nu a stabilit un record mondial la acest capitol.

bebelusi.png

thelma chiaka a nascut sase copii in noua minute
Cele două fetițe au fost numite Zina Zuriel, restul de patru băieți vor fi numiți ulterior

Cea care a căpătat titlul de ”mama absolută” este ”Octomama” Nadya Suleman, care a adus pe lume opt prunci în ianuarie 2009, când avea 33 de ani. Ea a rămas în Cartea Recordurilor pentru că toți cei opt au supraviețuit primei săptămâni de după naștere. Conform primelor informații, copii vor rămâne cel puțin o lună în incubatoarele spitalului din Houston până când doctorii consideră că se află în afara oricărui pericol. Thelma Chiaka a apucat să le numească doar pe cele două fete Zina și Zuriel. Pe băieți îi va boteza abia după ce se mai înzdrăvenește.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1