Incredibil! Ea are 98 de ani, el 94. S-au întâlnit la sala de gimnastică şi s-au căsătorit

598e735a0cf2cd913a05549e.jpg

foto
Gertude şi Alvin Mann
Foto: eska.pl

Dragostea nu are vârstă şi este sentimentul care îi face pe cei trecuţi de prima tinereţe să se simtă din nou în etapa adolescenţei. Povestea de iubire a lui Gertude Mokotoff şi Alvin Mann este una emoţionantă, care demonstrează că nu există prea târziu atunci când este vorba despre găsirea acelei persoane speciale. Gertude Mokotoff (98) şi Alvin Mann (94) s-au întâlnit cu opt ani în urmă la o dală de sport din Middletown, New York.

În ciuda vârstei înaintate pe care o au amândoi, ei sunt două persoane active care obişnuiesc să meargă la sală pentru a-şi păstra o formă fizică bună şi o stare de spirit optimistă, potrivit New York Times îşi aminteşte Mann. La prima întâlnire au mers la un restaurant din Middletown numit "Ceva dulce". "Era un gentleman în adevăratul sens al cuvântului", rememorează Gertude, iar el susţine că cea pe care o întâlnise avea ceva inexplicabil care îl făcea să dorească să o revadă din ce în ce mai des. Fără să îşi dea seama, întâlnirile au devenit din ce în ce mai serioase şi au ajuns să vorbească despre planuri de viitor şi despre viaţa pe care ar putea să o aibă împreună. El nu era deranjat de diferenţa de vârstă, iar într-o seară Gertude şi-a luat inima în dinţi şi a încălcat tradiţia. Ea a fost cea care l-a cerut de soţ. "L-am întrebat dacă vrea să fie soţul meu, eram sătulă să alerg după el", povesteşte Gertude roşind. S-au căsătorit pe 5 august atunci când şi-au spus jurămintele în faţa a 50 de membrii ai familiei şi a câţiva prieteni dragi. 

"Vârsta nu înseamnă nimic pentru mine şi Gert. Nu vedem vârsta ca pe o piedică. Încă facem tot ce vrem în viaţă. Oamenii ne întreabă mereu ce ne ţine împreună. Cred că cel mai mult contează că ducem vieţi lipsite de griji, nu lăsăm pe nimeni să ne deranjeze sau să ne influenţeze deciziile", sunt spusele domnului Mann.

loading...
Loading...