Incredibil ce a făcut acest bătrânel de 105 ani! Spune că totul se datorează whisky-ului

pensionar.jpg

pensionar
Acest pensionar s-a cățărat ca un alpinist, deși are 105 ani
Foto: Metro.co.uk

Un pensionar de 105 ani a uimit întreaga lume cu îndrăzneala și vitalitatea sa. Deși are nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa, bătrânelul nu se dă înlături de la nicio provocare a vremurilor noastre și chiar a reușit să bată un record.

Jack Reynolds a vrut să încerce un sport extrem care dă fiori și celor mai tineri atleți: abseiling, cunoscută și ca acea coborâre în rapel pe care o practică alpiniștii pe crestele montane, în canioane sau pe clădiri.

Jack a fost ajutat de o echip de profesioniști să-și îndeplinească visul. a fost legat cu elemente de siguranță și a coborât pe un cablu de alpinist fixat în plafonul unei săli de sport, spre surprinderea și aplauzele tuturor, relatează metro.co.uk.

Bătrânelul are o sănătate de fier, chiar și la o asemenea vârstă și mulți se întreabă care este secretul longevității sale. Jack le spune mereu că pe lângă o familie iubitoare, are mereu alături și...un păhărel de whisky, zilnic. Și-a păstrat acest regim alimentar întreaga viață și nu a avut decât beneficii.

Toarnă de fiecare dată puțin whisky în ceaiul de dimineață și în limonada de seară, după cum a povestit fiica sa, de 57 de ani. „Dacă răcim sau avem o problemă de acest fel, ne dă și nouă niște whisky. Este medicamentul lui și recunosc, nu prea i-a fpcut rău”.

Jack este tatăl a patru copii, s-a născut în același an în care s-a scufundat Titanicul (adică 1912), iar când avea 102 ani, a acceptat chiar și celebra Bucket Chalenge, în care ți se turna în cap o găleată cu apă rece ca gheața.

A început să aibă nevoie de scaun cu rotile pe la cârsta de 100 de ani, dar asta nu l-a împiedicat să aducă în viața sa un strop de aventură. A intrat și în Cartea Recordurilor după ce a devenit cea mai vârstnică persoană care s-a dat într-un carusel.

 

loading...
Loading...