Imită pozele fiicei și face deliciul internauților. Cum reacționează adolescenta

tata.jpg

Chris Burr Martin face deliciul internauților cu fotografiile publicate pe Instagram
foto: Instagram

Un tată și-a petrecut ultimul an imitând pozele fiicei sale, poze în care apărea în ipostaze sexy. Mai mult decât atât, bărbatul pus pe glume are mai mulți urmăritori pe Instagram decât tânăra ”victimă”.

Chris Burr Martin, din Washington, a rămas șocat de fotografiile provocatoare pe care fiica lui le publica pe rețelele de socializare. Acesta s-a decis să facă propria versiune a ceea ce înseamnă ipostaze sexy și a început să urce și el în mediu online fotografii în care o imita pe Casie, fiica lui.

fiica.jpg

Casie este ”victima” glumelor tatălui ei
foto: Instagram

 

Comediantul a devenit mult mai popular decât fiica lui în mediul online și, se pare, că nu are de gând să se oprească din a amuza internauții cu pozele sale.

fg.jpg

Bărbatul este comediant și are simțul umorului dezvoltat
foto: Instagram

Fotografiile sale, care nu sunt răutăcioase, ci doar amuzante, au atras o grămadă de like-uri, deoarece Burr a încercat să recreeze perfect ipostazele "sexy" ale lui Cassie.

foto.jpg

Fotografiile nu sunt răutăcioase, ci doar amuzante
foto: Instagram

 

Însă, poate cel mai amuzant lucru în toată această poveste este faptul că, după ce Burr a inceput să publice aceste fotografii, a adunat mai mulți urmăritori pe Instagram decât fiica sa, ajungând acum la 141.000 de "followers", adică mai mult decât dublu față de Cassie.

ras.jpg

Bărbatul are mai mulți urmăritori pe Instagram decât fiica sa
foto: Instagram

 

Cu toate că pentru multă lume acțiunile tatălui sunt înțelese ca o răzbunare sau o consecință a fotografiilor fiicei lui, Cassie nu se supără, dimpotrivă, se amuză.

cassie.jpg

Cassie se amuză de fotografiile tatălui
foto: Instagram

 

”Nu mă urmări dacă nu poți fi drăguț cu ea. Este vorba de dragoste, nu de ură”, se citește în fotografia în care apare tatăl și fiica.

 

Loading...