Imaginea care înnebunit Internetul! Îți dai seama care e mama?

clipboard01.jpg

mama fiica virale
Una dintre ele este mama celorlalte două
Foto: Instagram

Trei femei au ajuns faimoase pe internet, după ce una din ele a publicat un selfie. Motivul? Nimeni nu-și poate da seama care este mama și care sunt fiicele, pentru că fetele par a fi de aceeași vârstă. Kaylan Mahomes este cea care a pus imaginea în care apare sora ei geamănă, Kyla, și mama lor, care arată extraordinar de bine.

Cele trei fete seamănă incredibil de bine. Kyla și Kaylan Mahomes sunt gemene, iar mama lor pare să fie de aceeași vârstă cu liceenele. Adolescentele au luat cu asalt internetul cu o imagine în care apare și mama lor. 

clipboard01.jpg

mama fiica virale
Aceasta este imaginea care a devenit virală
Foto: Instagram

 

Fotografia a fost publicată pe 28 ianuarie și a strâns 29.000 de aprecieri, pe rețeaua de socializare Twitter, fiind redistribuită de 18.000 de oameni. După ce au văzut ce succes au avut pe Internet, Kyla, Kaylan și mama lor și-au făcut o pagină de Instagram, unde publică imagini cu ele. Dar întrebarea rămâne: Care este mama în această imagine? Tânăra mămică a gemenelor este cea din stânga, potrivit CNN

Loading...

Citește și

  • E clar că frumuseţea se moşteneşte din familie, iar Eva, fiica Andreei Berecleanu (40 de ani), a luat tot ce-i mai bun de la mama ei. Duminică (20 septembrie), fiica ştiristei de la Antena 1 a împlinit 14 ani.

  • reese

    Frumoasa actriță Reese Witherspoon (39 de ani, în dreapta), bine cunoscută din filmul “Blonda de la Drept”, este o mamă modernă. Se pare că este întru totul de acord cu deciziile pe care fiica ei le ia: de la vestimentație și până la culoarea părului. Acest lucru îl dovedește și faptul că ea a fost surprinsă recent împreună cu fiica ei, Ava (16 ani), când se întorceau de la un salon de manichiură din Beverly Hills.

  • elena marioara gheorghe

    Elena Gheorghe (30 de ani) a sărbătorit 1 Decembrie în costum popular românesc, împreună cu mama ei. Vedeta a postat pe contul personal de Instagram o imagine în care apare alături de cea care i-a dat viață și a sprijinit-o să devină cântăreață. Când le-au văzut împreună, nu puțini au fost cei care s-au întrebat: care-i mama, care-i fiica?

  • Elvis s-ar întoarce în mormânt dacă le-ar vedea! Cu siguranţă, nici el nu ar mai şti care-i mama şi care-i fata, după atâtea operaţii estetice.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1