Imagine emoționantă! Au adormit ţinându-se de mână, după 77 de ani de căsătorie. S-a mai trezit doar unul

cuplu.jpg

cuplu
O imagine cu un cuplu de bunici a impresionat tot Internetul
Foto Mirror.co.uk

„Până când moartea ne va despărți...” – aceste cuvinte sunt menite să arate legătura dintre doi oameni care se iubesc și care nu poate fi desfăcută vreodată. Un cuplu căsătorit a dovedit că acestea nu sunt doar simple cuvinte și că și-au respectat jurământul mai bine de șapte decenii, până când moartea a decis să-i despartă.

Utilizatoarea RealLiveGirl, din California, i-a impresionat pe internauți după ce a publicat pe o rețea de socializare o imagine emoționantă cu bunicii ei care au adormit ținându-se de mână – din păcate, doar unul dintre ei s-a mai trezit, informează The Mirror.

cuplu_bunici.jpg

cuplu bunici
Au avut o căsnicie de 77 de ani și doar moartea i-a despărțit
Foto Reddit

„Bunicul meu, de 100 de ani și bunica mea, de 96 de ani, cu câteva ore înainte de moartea ei. Au avut 77 de ani de căsnicie”, astfel a descris tânăra emoționanta fotografie. „Știu că sunt bunicii mei, dar această poză este cu adevărat cel mai trist și mai drăguț lucru pe care l-am văzut vreodată”, a mai adăugat aceasta.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • cadou nunta noua ani

    Cu răbdarea treci marea! Acest cuplu a dovedit-o din plin. Kathy și Brandon Gunn sunt căsătoriți de nouă ani, dar până în luna mai nu au deschis unul dintre cadourile primite la muncă. L-au ținut în dulap, așa cum au fost „instruiți” de cel care s-a gândit la un astfel de cadou special.

  • sex restaurant public video politie

    Un cuplu amator de senzații tari a făcut sex fără nicio zenă, într-un local unde își luau masa mai multe familii! Înfierbântanți peste măsură, cei doi au întreținut relații intime în restaurant, fără să le pese de ceilalți clienți. S-au oprit doar după ce patronii au alertat poliția. „Escapada” lor a fost filmată de un alt client.